Survivor All Star: H «αδικημένη» Μελίνα οι νέοι παίκτες που θα βγουν στον «τάκο»

Survivor All Star Spoiler: Τη δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece
4'

O Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας για το "καυτό" θέμα Ελευθερίας - Μάριου ανέφερε πως έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση και καταλαβαίνει την ψυχολογία του Μάριου.

«Για εμένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον χθες, απ’ όλο το συμβούλιο είχαν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος. Τι με νοιάζει τώρα ποιος ψήφισε εκεί και ποιον, εγώ γι’ αυτά ψοφάω. Έχω τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος έχει το βιονικό αυτί και έμαθε τι έχει συμβεί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και πρόσθεσε: «Έχει πολύ ίντριγκα η ιστορία αυτή. Μου αρέσει. Από την άλλη είναι λίγο αμήχανη γιατί έχω βρεθεί σε μια ανάλογη θέση πριν πολλά χρόνια. Εν αγνοία μου. Γινόντουσαν διάφορα έξω που δεν τα ήξερα καν, οπότε μπορώ να καταλάβω πως είναι η ψυχολογική κατάσταση του Πρίαμου αυτή τη στιγμή. Αλλά όπως και να έχει, έχει λίγο την ίντριγκά του»

«Από ότι κατάλαβα μπήκε η Ελευθερία φουριόζα. Δεν ξέρω ποια ήταν η στιχομυθία, θα μάθω βέβαια κι εγώ. Κάτι έχει κρυφακούσει ο Τάκης. Του Τάκη του ψιλοαρέσει η Ελευθερία να τα λέμε κι όλα. Καλά φαίνεται αυτό, δεν χρειάζεται να το πω εγώ», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«H Ελευθερία έκλαιγε όλη νύχτα στην αγκαλιά μου»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ψήφισε τον Μάριο ως υποψήφιο προς αποχώρηση, γιατί δεν άντεχε να βλέπει τη φίλη της να κλαίει.

Συγκεκριμένα, εκείνη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είχαν μια συζήτηση το βράδυ στην καλύβα, κατά την οποία συζητούσαν το σκεπτικό πίσω από τις ψήφους τους.

Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψή της. «Εγώ τον Μάριο τον ψήφισα. Και να σας πω γιατί; Γιατί όλη τη νύχτα είχα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου. Όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Είναι δικά τους θέματα αυτά, το τι θα κάνουν. Δεν με αφορούν», δήλωσε αρχικά.

Διαμάχη Στάθη-Κώστα

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν συμφωνεί με την υποψηφιότητά του με αποτέλεσμα να ανοίξει το θέμα πριν τον αγώνα ασυλίας.

Την ώρα εκείνη πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας ο οποίος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι ο λόγος που ψηφίστηκε είναι η αγωνιστική του απόδοση και όχι η συμβίωση ή το γεγονός ότι μαγειρεύει, λέγοντας του την ατάκα «Είμαστε στο Survivor, όχι στο Masterchef».

Η ομάδα που νίκησε

Το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές είδαν τον αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν ανανεωμένοι στο στίβο μάχης με στόχο να φάνε αλλά και να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Μετά το 1-0 των Μαχητών, ήρθε η σειρά των Διασήμων να επικρατήσουν και να κάνουν το 1-1, κερδίζοντας τη δεύτερη ασυλία και στέλνοντας τους Μπλε σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Η Μελίνα υποψήφια

Παρέα στον Κώστα Παπαδόπουλο στους υποψήφιους για αποχώρηση είναι η Μελίνα Μεταξά.

Αυτό ήταν και το αναμενόμενο καθώς η παίκτρια είχε τραυματιστεί και είχε κακή αγωνιστική επίδοση, με αποτέλεσμα να μην βοηθάει την ομάδα της.

Survivor All Star Spoiler (21/02)

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω οι Μαχητές ανασυντάχθηκαν μετά την είσοδο των νέων παικτών. Μπορεί να έχασαν τη δεύτερη ασυλία όμως κέρδισαν την πρώτη και το ίδιο θα διεκδικήσουν και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας και η ομάδα που φαίνεται ότι θα χάσει είναι... οι Κόκκινοι, οι οποίοι θα φτάσουν στο Συμβούλιο του Νησιού και για ακόμα μια φορά μέσα στην εβδομάδα θα αναγκάσουν να ψηφίσουν δύο ακόμα παίκτες τους προς αποχώρηση.

Από την κάλπη των Διασήμων πρώτη παίκτρια ψηφίζεται η Αφροδίτη Σκαφίδα. Ωστόσο η τέταρτη κάλπη θα φέρει τα «πάνω-κάτω» καθώς οι Κόκκινοι ψηφίζουν με κριτήριο τη συμπεριφορά και τα προβλήματα στην καλύβα και όχι με κριτήριο τις επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Αν και τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι τέταρτος στην ψηφοφορία θα βρεθεί ο Στέλιος Χανταμπάκης ή ο Γιώργος Κορομί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή