Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση «κλείδωσε» - Η ομάδα που παίρνει την ασυλία και οι χαμένοι που οδηγούνται σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
2'

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου είδαμε την Μπλε ομάδα να οδηγείται για ακόμα μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού και να αναγκάζεται να ψηφίσει έναν παίκτη για αποχώρηση.

Η Μελίνα Μεταξά όπως οι περισσότεροι θα περίμεναν ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της και μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο είναι θα περιμένουν να μάθουν την Πέμπτη ποιος θα αποχωρήσει τελικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ένας ακόμα δυνατός στίβος μάχης θα λάβει τόπο και θα φέρει ανατροπές. Όπως έχουμε πει εξάλλου η είσοδος των νέων παικτών έχει αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα και πλέον Μπλε και Κόκκινοι μάχονται «σώμα με σώμα» για την ασυλία, τα έπαθλα φαγητού και τα έπαθλα επικοινωνίας.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι λοιπόν δεν θα χαρούν απόψε και πολύ καθώς οι Μαχητές σημειώνουν νέα νίκη και κάνουν το 1-2 για την εβδομάδα και οδηγούν την κόκκινη εβδομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού.

Έτσι λοιπόν μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο οι κόκκινοι στέλνουν στον «τάκο» τον Γιώργο Κορομί, με τους λόγους σίγουρα να μην είναι καθόλου αγωνιστικοί.

Survivor All Star Spoiler: Τα φαβορί για αποχώρηση

Η αλήθεια είναι ότι από τις μέχρι σήμερα ψηφοφορίες τίποτα δεν κάνει εντύπωση ή έχει φέρει την ανατροπή. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι εκείνος που ψηφίζεται συνεχώς από την ομάδα του και η Μελίνα Μεταξά αποτελούσε την εύκολη λύση λόγω τραυματισμού.

Βέβαια όπως όλα δείχνουν δεν θα διακινδυνέψει κανένας από τους παίκτες που έχουν ψηφιστεί προς το παρόν. Ο λόγος...

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει αποδείξει ότι έχει το κοινό του, τους τηλεθεατές που τον ψηφίζουν κάθε φορά και τον κρατάνε στο παιχνίδι μιας και είναι ο ζαχαροπλάστης της καρδιάς τους.

Από την άλλη για τη Μελίνα Μεταξά θα ήταν άδικο να αποχωρήσει λόγω του τραυματισμού, ο οποίος είναι προσωρινός. Μην ξεχνάμε ότι είναι και μια δυνατή παίκτρια που θα λείψει ίσως από τους μπλε στο επόμενο διάστημα σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Με τον Γιώργο Κορομί να έρχεται τρίτος στη ψηφοφορία παρά την καλή αγωνιστική του επίδοση ερωτηματικό αποτελεί ποιον θα ψηφίσει το κοινό για αποχώρηση;

Άραγε θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση το φαβορί για αποχώρηση;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή