Survivor All Star - Τάκης: «Το μόνο μου λάθος είναι ότι είναι ότι δεν βουλώνω το στόμα μου»

Survivor All Star: Ένα από τα θέμα που μονοπώλησε το σημερινό επεισόδιο ήταν ο μεγάλος καυγάς του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Γκότση

Survivor All Star - Τάκης: «Το μόνο μου λάθος είναι ότι είναι ότι δεν βουλώνω το στόμα μου»
1'

Για τον καυγά του με τον Ηλία Γκότση μίλησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο 50χρονος μετά την αντίδραση των συμπαικτών ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως ο ίδιος είπε στον Γιώργο Ασημακόπουλο.



Ο ίδιος είπε: «Το μόνο μου λάθος είναι ότι είναι ότι δε βουλώνω το στόμα μου και φωνάζω και χάνω το δίκιο μου, γιατί έχω δίκιο και αυτό που πήρα απόφαση είναι ότι δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν απομονωθώ όπως θέλουν πολλοί, για να πουν ότι κάνω σόου. Δεν θα καθίσω να είμαι πάλι σε αντιπαράθεση ούτε να καβγαδίσω, ούτε να φωνάξω σε κανέναν γιατί αυτοί προφανώς μπορούν να μου φωνάζουν, να με κατακρίνουν και εγώ είναι ενοχλητικό να το κάνω αυτό για αυτούς. Οπότε συνεχίζουμε εδώ είμαι προσηλωμένοι στο στόχο μου και τίποτε άλλο».

Πλάνταξε στο κλάμα ο Κατσούλης

Ο Γιώργος Λιανός άφησε στο τέλος, την ανακοίνωση για το ποια ομάδα θα έχει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τους δυο να τον κοιτούν έντρομοι σχετικά με το τι απόφαση έχει παρθεί.

Εν τέλει, η παραγωγή έφερε κοντά το ζευγάρι, με τη Μαριαλένα να τρέχει στην αγκαλιά του καλού της, όσο εκείνος δε μπορούσε να σταματήσει να κλαίει!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή