Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ο παίκτης που αποχωρεί

Αυτή είναι η ομάδα που θα ευχαριστηθεί ένα απολαυστικό γεύμα την Πέμπτη (6/4) στο Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ο παίκτης που αποχωρεί
2'

Δύσκολα τα πράγματα για τους Μαχητές οι οποίοι δεν μπορούν να φέρουν πλέον ούτε μια νίκη και χάνουν συνεχώς στους αγώνες ασυλίας.

Στον τάκο της ψηφοφορίας βρίσκονται τέσσερις μπλε παίκτες, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και η Ρία Κολοβού, με τη ψυχολογία τους να μην είναι στα καλύτερά της.

To βράδυ της Τετάρτης το Survivor All Star επιστρέφει με ένα έπαθλο επικοινωνίας. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν στον στίβο μάχης και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ποια ομάδα, ωστόσο, θα είναι αυτή που θα κερδίσει σήμερα Τετάρτη (5/4) το έπαθλο επικοινωνίας, στο Survivor;

Μια δύσκολη μάχη έρχεται που θέλει συγκέντρωση και αντοχή. Οι δύο ομάδες διεκδικούν διακαώς το έπαθλο επικοινωνίας, που αναμένεται να φέρει συγκίνηση στη μία ομάδα. Οι Διάσημοι που μέχρι στιγμής έχουν 3/3 νίκες στους αγώνες ασυλίας, θα καταφέρουν να «απολαύσουν» και την επικοινωνία.

Μετά το αγώνισμα για την επικοινωνία ακολουθεί την Πέμπτη το αγώνισμα με στόχο το έπαθλο φαγητού.

Ωστόσο τίποτα δεν αλλάζει και καμία ανατροπή δεν έρχεται, αφού οι Μαχητές έχουν πάρει την κατρακύλα, η οποία δεν σταματά με τίποτα.

Οι Διάσημοι κάνουν το 5-0 και φέρνουν μόνο νίκες αυτή την εβδομάδα... με τους Μαχητές το μόνο που έχουν να περιμένουν είναι πλέον το Συμβούλιο του Νησιού και η αποχώρηση.

Τα spoiler που κυκλοφορούσαν για τον παίκτη που αποχωρεί επιβεβαιώθηκαν, έτσι την Πέμπτη θα δούμε, την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή