Ιωάννα Τούνη: Κάνει τα beaute της και θηλάζει τον 4 μηνών γιο της

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να έχει γεννήσει εδώ και 4 μήνες μόνο, ωστόσο έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ φροντίζει να αφιερώνει χρόνο κάνοντας πράγματα που αγαπά.

Ιωάννα Τούνη: Κάνει τα beaute της και θηλάζει τον 4 μηνών γιο της
Η Ιωάννα Τούνη.
Instagram / j.touni
1'

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς εδώ και τέσσερις μήνες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η Influencer έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ φροντίζει να αφιερώνει χρόνο κάνοντας πράγματα που αγαπά.

Η ίδια μάλιστα έχει ξεκινήσει ξανά τα ταξίδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων χρειάζεται να ταξιδεύει συχνά και έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα.

Η Ιωάννα Τούνη αφού οργάνωσε όλες τις δουλειές της, συνάντησε τους φίλους τους και πολλά όλα, επέλεξε να αφιερώσει και λίγο χρόνο στην ίδια για την περιποίηση της. Συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε στο κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της, αλλά και για να περιποιηθεί τα νύχια της, έχοντας πάντα μαζί της τον γιο της, τον «Νουνίτο».

Η ίδια όσο βρισκόταν στο κομμωτήριο δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο κάνει ένα διάλειμμα από τα beaute της για να θηλάσει τον γιο της.

Σχετικές ειδήσεις

Τούνη: Το υγιεινό πιάτο που έχει εντάξει στη διατροφή της

Ιωάννα Τούνη: Πώς ανακοίνωσε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι «έφαγε» κλήση

Ιωάννα Τούνη: Σε αγώνα padel με τον 3,5 μηνών γιο της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή