Πώς θα αποχαιρετίσουν οι σειρές το κοινό για το Πάσχα – Όλες οι εξελίξεις

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά και η μυθοπλασία ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά

Πώς θα αποχαιρετίσουν οι σειρές το κοινό για το Πάσχα – Όλες οι εξελίξεις
3'

Ένα ολιγοήμερο διάλειμμα θα κάνουν οι μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς στο κομμάτι της μυθοπλασίας λόγω Πάσχα. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και το μόνο σίγουρο είναι ότι το κοινό θα καθηλωθεί.

Στη «Γη της Ελιάς», στο MEGA, που θα προβληθεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, η Ιουλία πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη για να μην ταλαιπωρείται, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρετή επιλέγει να ακούσει αυτό που τη συμφέρει από την ψυχολόγο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι αποδέχεται τον Φίλιππο, στήνοντας όμως στο μυαλό της ένα πανούργο σχέδιο. Ο Αλέξης καταφέρνει να φτιάξει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς να έχει πει στη Μυρτάλη για ποιον τον προορίζει. Ο εισαγγελέας κινδυνεύει. Η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα φύγει για την Αγγλία, καθώς αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας.

Στον «Σασμό» του ALPHA, που κρατά τα ηνία της τηλεθέασης, οι ανατροπές θα πρωταγωνιστήσουν. Η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο. Παράλληλα, η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Ο Λευτέρης συναντά τον Οδυσσέα. Οι μάσκες πέφτουν και, στη σύγκρουση που ακολουθεί, ένας πυροβολισμός θα θέσει τέλος με τον πιο φρικτό τρόπο. Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης, το τελευταίο για την εβδομάδα, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του.

Ο «Παράδεισος των Κυριών», στον ALPHA, που θα προβληθεί επίσης ως τη Μεγάλη Τετάρτη, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η Αμαλία εκμυστηρεύεται στον Ντίνο το μεγάλο της μυστικό, αλλά συγχρόνως του ζητά μια χάρη που τον περιορίζει. Στην οικία Μπουραντά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό που θα ακουστεί. Ο ερχομός της Αστυνομίας θα αποκαλύψει ένα από τα μυστικά των Μπουραντάδων. Η Γεωργία έρχεται για ακόμη μία φορά απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της. Θα ανεχτεί τον Δημητράκη και τη συμπεριφορά του για χάρη του παιδιού της ή θα διαλύσει τον αρραβώνα με κίνδυνο να εκτεθούν η ίδια και όλη η οικογένειά της; Την ίδια στιγμή, μία παράδοξη συμμαχία φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Αποστόλη και μια μεγάλη αποκάλυψη ισοπεδώνει τον Ντίνο.

Σχετικές ειδήσεις

Το ποσοστό τηλεθέασης που κατέγραψε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ

«Βόμβες», μετακινήσεις και αποχωρήσεις από την TV – Τα πάνω κάτω την επόμενη χρονιά

J2US: Αυτό το ζευγάρι απόχώρησε στο τελευταίο live πριν το Πάσχα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια