Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φινάλε βαμμένο με αίμα - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς αναμένεται να καθηλώσει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φινάλε βαμμένο με αίμα - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο
MEGA
2'

Κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές όλη τη σεζόν, με τα ποσοστά τηλεθέασης να «χτυπούν» κόκκινο καθημερινά. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Η Γη της Ελιάς» θα αποχαιρετίσει το φανατικό του κοινό στις 6 Ιουλίου και θα ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στο MEGA.

Τα spoilers πρωταγωνιστούν και, όπως φαίνεται, δεν θα υπάρξει happy end! Συγκεκριμένα, στο φινάλε, θα δούμε την αναβολή του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας, εξέλιξη που σοκάρει όλους τους καλεσμένους. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος απαιτεί όλη την αλήθεια από την Ευτυχία σχετικά με τον φόνο του Ανέστη κι εκείνη του εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα. Ο Δαμιανός, μάλιστα, ξεκαθαρίζει στον Κουράκο πως δεν θα αφήσει την Ευτυχία να γλιτώσει.

Το σπίτι της Βασιλικής, του Φίλιππου και της Χάιδως καίγεται ολοσχερώς και το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν διαβάζουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής που μιλάει για εμπρησμό. Η Χάιδω σκέφτεται ότι η επίθεση που δέχτηκαν μπορεί να έχει να κάνει με εκδίκηση για τον φόνο που διέπραξε πέρυσι.

Ώρες αγωνίας, όμως, και για την Αθηνά. Τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της. Έτσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια;

Όσον αφορά στον έρωτα του Ορέστη και της Δήμητρας, οι δυο τους κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα. Όπως φαίνεται, ο νεαρός έχει «πάρει» την καρδιά του Κίμωνα και αυτό θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή