Οι πρώτες αλλαγές στα πάνελ των πρωινών εκπομπών

Πρόσωπα πηγαινοέρχονται στα κανάλια και οι συνθέσεις στις ομάδες θα είναι διαφορετικές

Οι πρώτες αλλαγές στα πάνελ των πρωινών εκπομπών
2'

Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ξεκινούν οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, το ενδιαφέρον τραβούν οι ομάδες των πρωινών εκπομπών στις οποίες θα δούμε πολλές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη μετακινείται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική στέγη για να βρεθεί στον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Προχθές με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ με την Ελένη και τον Κοκλώνη για να μου κάνουν πλάκα όλοι μαζί και μου έλεγαν “να μας προσέχεις το κορίτσι και όλα αυτά”… Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη -που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας- έχει κάνει μια σωστή επιλογή. Η κοπέλα δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα, τις καθημερινές είχε ραδιόφωνο και το Σαββατοκύριακο την εκπομπή. Ήθελε λοιπόν, να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα και έτσι πήρε την απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Νομίζω έπραξε σωστά, κάθε απόφαση όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ανακοινώνοντας την μετακίνηση της Ελένης. Όπως φαίνεται θα είναι το κορίτσι που θα ασχολείται με τα εμπορικά θέματα, καθώς κάνει ιδιαίτερο γκελ στα social media και το τελευταίο διάστημα έχει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες.

Σε… θρίλερ έχει μετατραπεί το ποιοι παραμένουν και ποιοι μπαίνουν στο team της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό Μας». Αν και ακόμη οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί με τα υπάρχοντα πρόσωπα, το όνομα του Λάμπρου Κωνσταντάρα έχει «κλειδώσει». Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και οδεύει προς ΣΚΑΪ για να «καλημερίζει» τους τηλεθεατές δίπλα από την ξανθιά παρουσιάστρια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή