Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε ο ημιτελικός απέναντι από τον «Σασμό»

Το κοινό συντονίστηκε με τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε ο ημιτελικός απέναντι από τον «Σασμό»
Glomex
2'

Το βράδυ της Δευτέρας, το «Survivor All Star» τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τον ημιτελικό του. Για πέντε ώρες περίπου, το ριάλιτι επιβίωσης κράτησε συντροφιά στο κοινό με το τελευταίο να χαρίζει υψηλά ποσοστά στο κανάλι του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης κινήθηκε στο 21,2% στο δυναμικό κοινό και στο 23,1% στο σύνολο. Σκληρός αντίπαλος ο «Σασμός», που ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Η σειρά του ALPHA σημείωσε 28,9% στο σύνολο και 22,7% στους τηλεθεατές 18-54. Η παραγωγή μυθοπλασίας κράτησε παρέα για μιάμιση ώρα, ενώ το σόου είχε μεγαλύτερη διάρκεια.

Απόψε, το «Survivor All Star» επιστρέφει με τον μεγάλο τελικό. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν το έπαθλο των 100.000. «Νιώθω υπερηφάνεια… Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, εύχομαι η στήριξη του κόσμου να συνεχιστεί», είπε συγκινημένος ο Σάκης μετά την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό. «Τρέμω… Είναι κάτι απίστευτο αυτό που ζούμε… Συγχαρητήρια στον Σάκη. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, περιμένω την αυριανή μέρα», υποστήριξε ο Νίκος με τη σειρά του.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να σημειωθεί, δεν κατάφερε χθες να περάσει στην επόμενη φάση, όμως στηρίζει τον αγαπημένο της με όλη την καρδιά της: «Είμαι υπερήφανη που έφτασα εδώ, άντεξα… Στο ίδιο έργο θεατές, έφτασα στην τρίτη θέση. Δεν στεναχωριέμαι όμως, στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Σάκης… Θα κάνω τα μαγικά μου να βγει ο μεγάλος νικητής, γιατί το αξίζει». Ο Μάριος Πρίαμος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη βραδιά του ημιτελικού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή