Σασμός spoiler: O Αστέρης μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για τον Μαθιό

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια στον Σασμό

Σασμός spoiler: O Αστέρης μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για τον Μαθιό
Instagram
2'

Με καταιγιστικά επεισόδια έρχεται ο «Σασμός» την επόμενη εβδομάδα. Η σειρά του ALPHA, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον για τρίτη χρονιά, καθηλώνει και επιφυλάσσει δυνατές σκηνές.

Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Ανδρέα, ωστόσο εκείνος δεν φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή.

Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. Η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι που θα την κάνει να καταρρεύσει. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Ανδρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για τον σασμό. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να ματαιώνονται για μία ακόμη φορά, αφού η γιαγιά Ειρήνη, δύο μέρες πριν από τους αρραβώνες, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Τα σύννεφα μαζεύονται απειλητικά πάνω από το χωριό και ένα νέο μέτωπο ανοίγει, φέρνοντας αντιμέτωπους Μαθιό και Αστέρη, που σοκαρισμένος μαθαίνει πως ο αδελφός του είναι ο φονιάς του Στεφανή.

Η Θοδώρα κινδυνεύει να χάσει και πάλι το μωρό που κυοφορεί. Κάποιοι αρχίζουν να αναρωτιούνται αν πίσω από τα μυστηριώδη χτυπήματα του νεκρού Ευθύμη κρύβεται ο Ανδρέας Βρουλάκης. Η Εύα προσεγγίζει φιλικά τον Ανδρέα.

H αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Ο Ανδρέας, συντετριμμένος για τη γιαγιά, καταφεύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει. Η Εύα συνεχίζει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή