«Σασμός» - «Γη της Ελιάς» spoilers: Έρχονται εγκυμοσύνες «βόμβα»

«Σασμός»: Οι δύο σειρές θα συνεχιστούν με πολλές εκπλήξεις

«Σασμός» - «Γη της Ελιάς» spoilers: Έρχονται εγκυμοσύνες «βόμβα»
2'

Ποιο είναι το μυστικό για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών; Οι σεναριακές ανατροπές! Έτσι οι παραγωγές των δύο πιο επιτυχημένων σίριαλ της prime time, «Σασμός» και «Γη της Ελιάς», «σχεδιάζουν» πολλές εκπλήξεις και… εγκυμοσύνες που θα φέρουν τα πάνω κάτω!

Στη δραματική σειρά του MEGA, που προβάλλεται από Κυριακή έως και Παρασκευή στις 21.00, η Αριάδνη έχει φέρει πολλούς μπελάδες στη Μάνη. Η σχέση της με τον πατέρα της Στάθη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όμως η Ιουλία παραμένει στο περιθώριο. Η νεαρή δεν θέλει καμία επαφή με τη μητέρα της, αφού δεν μπορεί να της συγχωρήσει ότι την «παράτησε» και την έδωσε για υιοθεσία. Την ώρα, λοιπόν, που η Ιουλία είναι σε άθλια κατάσταση, ένα χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα πάντα. Η προαναφερθείσα μένει έγκυος, έπειτα από μία νύχτα πάθους με τον Στάθη και η είδηση αναστατώνει τους πάντες.

Παράλληλα, στη «Γη της Ελιάς», έρχεται μία ακόμη εγκυμοσύνη. Η Θεοδώρα που ζει τον έρωτα με τον Παρασκευά, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος το παίζει σε διπλό ταμπλό, κυοφορεί το παιδί του. Η κοπέλα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια και θα πρέπει να πάρει μία απόφαση. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, θα δούμε και την Άννα να εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Στον «Σασμό» θα δούμε επίσης μία εγκυμοσύνη. Αν και πολλοί θα περίμεναν την Αργυρώ να μένει έγκυο από τον Αστέρη, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Το επόμενο διάστημα, μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, η Βασιλική θα ανακοινώσει στον Μαθιό ότι περιμένει το παιδί του. Μάλιστα, ο τελευταίος ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή αλλά θα πρέπει να ξανασκεφτεί το πώς θα πορευτεί. Η εν λόγω εξέλιξη ίσως απαλύνει και τον πόνο της Βασιλικής, που την βλέπουμε να συμμαχεί με την Καλλιόπη καταστρώνοντας σκοτεινά σχέδια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή