Γιώργος Παπαχαραλάμπους: «Οι Ειδικές Δυνάμεις ήταν ένα αντίστοιχο Survivor»

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ενσωματώθηκε στην ομάδα των Διασήμων

Γιώργος Παπαχαραλάμπους: «Οι Ειδικές Δυνάμεις ήταν ένα αντίστοιχο Survivor»
1'

Οι δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor και ενσωματώθηκαν στους Διάσημους και τους Μαχητές

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήρθε για να μπει στην ομάδα των Διασήμων και ως πρώτη εντύπωση σύγκρινε το Survivor με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Η μόνη φορά που έχω βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση ήταν στα σχοινάκια, που λέμε, πέρσι όταν ήμουν στον στρατό και έμεινα στο βουνό για 5 μέρες. Αυτό είναι ότι πιο κοντινό στην απομόνωση έχω βιώσει μέχρι σήμερα» είπε αρχικά ο 29χρονος.

«Ένα κομβικό κομμάτι στη ζωή μου, το οποίο ήταν μια αρκετά μεγάλη πρόκληση, όπως αντίστοιχα είναι αυτό που θα βιώσω εδώ, είναι η απόφαση μου να υπηρετήσω πριν από κάποιους μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα, στη σχολή αλεξιπτωτιστών. Το να είσαι σε ένα αεροπλάνο, να ανοίγει η πύλη και δίχως σκέψη να πηδάς κάτω είναι σίγουρα κάτι το οποίο οποιονδήποτε θα τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια γιατί, καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να πετάμε αλλά για να περπατάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

«Ήταν ένα πολύ καλό κομμάτι στη ζωή μου. Μου έμαθε πάρα πολλά, με βοήθησε σε πάρα πολλά. Θετικά και αρνητικά, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε βοηθάει το καθένα με τον τρόπο του. Σίγουρα ήταν ένα αντίστοιχο Survivor», πρόσθεσε ο νέος παίκτης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή