ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ Ο JOOST KLEIN

Eurovision 2024: Επίσημο - Εκτός τελικού η Ολλανδία

Eurovision 2024: Δεν θα συμμετάσχει στον τελικό ο Joost Klein

Eurovision 2024: Επίσημο - Εκτός τελικού η Ολλανδία
2'

Εκτός τελικού Eurovision τέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ολλανδία και ο Joost Klein με το τραγούδι «Europapa», όπως επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η EBU.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή όταν κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας τελικής πρόβας για τον μεγάλο τελικό της Eurovision έγινε γνωστό πως ο Joost Klein της Ολλανδίας δεν θα εμφανιστεί στη σουηδική σκηνή έπειτα από ένα «μυστηριώδες» επεισόδιο.

Η μεγάλη πρόβα έγινε, ενώ στις οθόνες προβλήθηκε η εμφάνισή του από τη συμμετοχή του στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες και την επίσημη δήλωση της EBU, ο καλλιτέχνης πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα φωτογράφο, με ανεπίσημες πηγές να υποστηρίζουν ότι χτύπησε μέλος της ισραηλινής παραγωγής, που έκανε ένα ασεβές σχόλιο για τον θάνατο του πατέρα του, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.

Η ανακοίνωση της EBU:

«Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein δεν θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η σουηδική αστυνομία διερεύνησε την καταγγελία γυναίκας μέλους του συνεργείου παραγωγής μετά από ένα περιστατικό που ακολούθησε την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Πέμπτης το βράδυ. Όσο η νομική διαδικασία παίρνει τον δρόμο της, δεν θα ήταν σκόπιμο να συνεχίσει στον Διαγωνισμό.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης και τις εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιστατικό αυτό δεν αφορούσε κανέναν άλλο καλλιτέχνη ή μέλος της αποστολής».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα