Eurovision 2024: Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι - «Η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή»

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι κατά την άφιξή της στην Αθήνα μετά την κατάκτηση της 11ης θέσης στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision

Eurovision 2024: Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι - «Η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή»
1'

Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι καθώς και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision, όπου έφεραν στη χώρα μας την 11η θέση, σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό που από τη μια είχε φαντασμαγορικές σκηνές, ενώ από την άλλη είχε έντονο πολιτικό χαρακτήρα, κυρίως λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ.

Η Μαρίνα Σάττι χαμογελαστή και εμφανώς ευδιάθετη σχολίασε κατά την άφιξή της την εμφάνισή της στη Eurovision λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision.

Να σημειωθεί πως η Μαρίνα Σάττι διέψευσε τα περί ασθένειάς της. Δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχε πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν ένα μικρό κρύωμα.

Τη Μαρίνα Σάττι συνόδευαν οι παρουσιαστές της βραδιάς Eurovision στην ΕΡΤ1, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλουτά αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός, όπως και οι χορευτές που τη συνόδευσαν στους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό στο Malmö Arena της Σουηδίας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή