Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην TV – Οι μεταγραφές που οριστικοποιήθηκαν και τα hot ονόματα

Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται, ωστόσο πρόσωπα «κλειδώνουν» και τα προγράμματα μπαίνουν σε τάξη
Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην TV – Οι μεταγραφές που οριστικοποιήθηκαν και τα hot ονόματα
2'

Ο Ιούνιος μπήκε δυναμικά για τους τηλεαστέρες και, όπως όλα δείχνουν, τα στελέχη παίρνουν τις αποφάσεις τους για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Πρόσωπα «κλειδώνουν» θέσεις και βάζουν τέλος σε φήμες και μεταγραφικές συζητήσεις.

Στον ενημερωτικό τομέα, ο Παναγιώτης Στάθης παραμένει στο OPEN. Αν και τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να περνά το κατώφλι του ΑΝΤ1 και να κάθεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη δεν ήταν λίγα, εκείνος με τους ιθύνοντες του OPEN έκαναν την έκπληξη και με μία επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιήσαν την παραμονή του στο κανάλι.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, την ίδια ώρα, θα κάνει το τελευταίο κρίσιμο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα και -αν δεν υπάρξει κάποια δραματική εξέλιξη- θα δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του ANT1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η απόφασή της, άλλωστε, να αποχωρήσει από το «Καλημέρα Ελλάδα» αφορά στην προσωπική της επιθυμία να εξελιχθεί περισσότερο.

Η Μαρία θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία αναμένεται να υπογράψει με τον ΣΚΑΪ για να πάρει τη θέση που άφησε κενή ο Γιώργος Αυτιάς στην πολύ πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μία ακόμη παρουσιάστρια του ενημερωτικού τομέα, η Αναστασία Γιάμαλη, ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι νέου καναλιού, συγκεκριμένα του MEGA. Η ώρα των υπογραφών έχει φτάσει και το Σαββατοκύριακο είναι ένα πρόσφορο έδαφος για εκείνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να είναι ήσυχος, καθώς υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 και αναμένουμε πλέον την επίσημη ανακοίνωση που συζητιέται εδώ και καιρό. Με την πρόταση από τα γραφεία του ALPHA να κρίνεται δελεαστική, ο παρουσιαστής αποφάσισε να παραμείνει στη μεγάλη οικογένεια του Αμαρουσίου με την οποία έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή. «Ευχαριστώ όλα τα κανάλια για τις προτάσεις που μου έκαναν, υπέγραψα στον ΑΝΤ1, είμαι τυχερός γιατί έχω καλούς συνεργάτες και θα συνεχίσουμε αυτή την ανθρωποκεντρική εκπομπή, όπως θα την χαρακτήριζα εγώ, άλλοι αν θέλουν, ας την πουν infotainment. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα, αλλά τον Σεπτέμβριο θα δώσουμε ραντεβού εδώ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας.

Η Φαίη Σκορδά, το πάλαι πότε τηλεοπτικό ταίρι του Γιώργου, είναι ολοένα και πιο κοντά σε συμφωνία με το MEGA. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και, το προσεχές διάστημα, η παρουσιάστρια θα πρέπει να οχυρώσει την ομάδα της. Η ξανθιά οικοδέσποινα επιστρέφει στο κανάλι που απογειώθηκε και το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή