Συγκλονίζει ο Γιώργος Αλκαίος: «Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, έφαγα bullying»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αλκαίου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια
Συγκλονίζει ο Γιώργος Αλκαίος: «Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, έφαγα bullying»
2'

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Αλκαίος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την σχέση με τους γονείς του.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Αλκαίου για τα παιδικά του χρόνια

«Είναι μια ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου μέχρι τα 40 μου και το έλυσα εκεί, αν έκανε καλά ο πατέρας μου που με πήρε από την Αμερική. Δεν πρέπει να αναρωτιέσαι. Το παρελθόν έχει γίνει, ο μόνος λόγος να ανατρέξεις είναι για να δεις τα λάθη σου.

Τα παιδικά χρόνια ήταν δύσκολα γιατί τότε δεν υπήρχαν χωρισμένοι γονείς. Ήμουν το μόνο παιδί στο σχολείο. Τώρα θα ήταν άνετο, τότε δεν ήταν. Όταν ερχόταν η γιαγιά μου να με πάρει από το σχολείο έβλεπαν μια μεγάλη κυρία που δεν μπορούσε να είναι η μαμά μου. Τα παιδιά μου έκαναν bullying.

Eίχα παράπονο από τη μαμά μου και της το είπα όταν την είδα. Το ρεζουμέ ήταν ότι δύο άνθρωποι δεν τα βρήκαν, ήταν ένα παιδί που τυραννήθηκε λίγο. Μετά τη γνωριμία μας στα 16 μου, κρατήσαμε λίγο επαφή, μετά έφυγα από το σπίτι με τη βοήθεια της γιαγιάς. Κάποια χρόνια δεν επικοινωνήσαμε και μετά έγινα γνωστός. Την πρώτη 5ετία που έγινα γνωστός ήρθαν οι συναυλίες στην Αμερική και η μητέρα μου δεν ήξερε ποιος είμαι. Την πήρα τηλέφωνο και της έκλεισα εισιτήρια για τη Βοστόνη και ήρθε με τον άντρα της και τα τρία της παιδιά. Η ελληνική παροικία της Βοστόνης ήξερε όλη μου την κατάσταση. Με το που καταλαβαίνουν ότι είναι εκεί η μητέρα μου σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και κλαίγανε. Εκεί γνώρισα και τα αδέλφια μου.

Η μητέρα μου είχε τρία παιδιά και δεν μπορούσα να μπω εγώ στη ζωή της, δεν γινόταν να το κάνω αυτό, γιατί θα είχαν αμφιβολίες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή