Η Γη της Ελιάς - Spoiler: To μέλλον της Αμαλίας μετά τον χωρισμό από τον Ισίδωρο

Οι εξελίξεις μέχρι το φινάλε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες στη σειρά «Η γη της ελιάς»

Η Γη της Ελιάς - Spoiler: To μέλλον της Αμαλίας μετά τον χωρισμό από τον Ισίδωρο
2'

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, με το ενδιαφέρον των φανατικών να είναι μεγάλο. Μέχρι τότε, η Αμαλία θα απασχολήσει πολύ κυρίως λόγω του διαζυγίου από τον Ισίδωρο.

Ο Παρασκευάς απελπίζεται από τη στάση του Δημοσθένη και σκέφτεται να φύγει πραγματικά από τη Μάνη. Η Αρετή περνάει από την τελική οντισιόν και ο σκηνοθέτης δείχνει πολύ ευχαριστημένος από την ερμηνεία της. Ο Πότης και η Αννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Η Κούλα βρίσκεται σε ερωτικό αδιέξοδο, καθώς παλεύει να πλησιάσει τον Κουράκο, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Ασπασία, από την πλευρά της, της εξηγεί πως μάλλον δεν είναι του γούστου του και προσπαθεί να τη λογικέψει. Η Ισμήνη ενδίδει στη ζήλια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα γραμματέα του. Ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στη Μάνη και ανακαλύπτουν ότι ο Ισίδωρος χώρισε.

Ο Μάνος και η Μαρίνα μένουν άναυδοι με την ανακοίνωση του Ισίδωρου ότι χώρισε την Αμαλία. Η Ειρήνη κλαίει για τον Παρασκευά, αλλά ο Δημοσθένης έχει πεισμώσει και δεν υποχωρεί με τίποτα. Ο Παρασκευάς, από την άλλη, παραμένει κρυμμένος στο σπίτι του Λυκούργου και περνάει μαύρες ώρες… Η Ισμήνη αρχίζει να ενοχλείται με την παρουσία της γραμματέως στο γραφείο του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι εκείνος αργεί να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ τη θορυβεί. Η Φιλιώ έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξη της κόρης του Τζον. Η Ασπασία στήνει ένα κόλπο και κάνει τον Δημοσθένη να υποχωρήσει στο θέμα του Παρασκευά. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία.

Ο Ισίδωρος αναθέτει το διαζύγιό του στον Λυκούργο κι εκείνος καλεί την Αμαλία για να συζητήσουν. Η Αμαλία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Η ηρωίδα δεν θα τον αφήσει σε ησυχία και σύντομα θα μπλέξουν πολύ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή