Γνωστη ηθοποιός διέρρευσε μόνη της γυμνές φωτογραφίες της - Την εκβίαζε χάκερ

Η ηθοποιός πήρε θέση στον εκβιασμό

Γνωστη ηθοποιός διέρρευσε μόνη της γυμνές φωτογραφίες της - Την εκβίαζε χάκερ
1'

Η ηθοποιός τουHunger Games, Willow Shields, δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της καθώς έπεσε θύμα εκβιασμού από χάκερ.

Τον Απρίλιο του 2023, η σταρ - η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της ως Primrose Everdeen στο franchise «The Hunger Games» - πήρε «την κατάσταση στα χέρια της» αφού «εκβιάστηκε» για γυμνές φωτογραφίες που είχαν βρεθεί στη διάθεση χάκερ.

Η ίδια έγραψε: «Με εκβιάζουν και με εκβιάζουν για γυμνές φωτογραφίες του εαυτού μου, κάτι ιδιωτικό που δεν έπρεπε ποτέ να μοιραστεί με όλο τον κόσμο. Παίρνω πίσω τον έλεγχο και τον μοιράζομαι πρώτα μαζί σας. Εδώ είναι η φωτογραφία που έστειλαν μέσω email και επισύναψαν απειλώντας να μοιραστούν με τους φίλους, την οικογένειά μου και το διαδίκτυο. Ισχυρίζονται ότι έχουν πολλές περισσότερες φωτογραφίες για να χρησιμοποιήσουν εναντίον μου».

Η ηθοποιός πήρε θέση ενάντια σε αυτούς τους ισχυρισμούς και συνέχισε: «Δεν θα αφήσω κάποιον άλλο να κάνει επιλογές που αφορούν το δικό μου σώμα, δεν θα επιτρέψω σε κάποιον να έχει εξουσία πάνω μου. Έχω ήδη αναφέρει αυτό το άτομο και την υπόθεση στο FBI και ελπίζω ειλικρινά να λάβουν την έρευνα στα σοβαρά και να συνεχίσουν με αυτό το έγκλημα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή