Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης με τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τη νέα σεζόν – Ποιους θα βλέπουμε

Μοιράζεται ξανά η τράπουλα στην πρωινή ζώνη, την επόμενη σεζόν, με ενδιαφέρουσες αλλαγές
Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης με τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τη νέα σεζόν – Ποιους θα βλέπουμε
2'

Την Παρασκευή, οι πρωινές εκπομπές αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποιες και πώς θα επιστρέψουν την ερχόμενη σεζόν.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει φυσικά στη θέση του. Με
σύνθημα ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει, ο παρουσιαστής θα συνεχίσει το infotainment μαγκαζίνο του με τους Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσο Τεργιάκη, Άρια
Καλύβα να μην το «κουνάνε»! Ευχάριστη είδηση η έλευση της Αφροδίτης Γραμμέλη, που με το σχόλιό της αναμένεται να απογειώσει τη θεματολογία. Παράλληλα, το τηλεοπτικό της ρεπορτάζ θα προσδώσει κύρος και σίγουρα η εν λόγω συνεργασία θα απασχολήσει.

Στον ALPHA, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου θα παραμείνουν πιστές στο ραντεβού τους. Το κανάλι έχει δημιουργήσει μία δυνατή
ζώνη με «Happy Day» και «Super Κατερίνα» που κερδίζει το δυναμικό κοινό, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές. Στην περίπτωση της ξανθιάς οικοδέσποινας της ζώνης 10.00-13.00, θα δούμε αλλαγές στο team. Η ομάδα επιθυμεί remake σε θεματολογία και εικόνα, ενώ αναζητείται δημοσιογράφος της ενημέρωσης για τα θέματα επικαιρότητας. Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έχει δεχτεί πρόταση και αναμένουμε αν θα προχωρήσει το deal.

Το STAR ολοκληρώνει μία από τις καλύτερες χρονιές του, με την πρωινή του ζώνη να σημειώνει ανοδική πορεία. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου με το «Breakfast@STAR» χτίζουν μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, πιστοί στη lifestyle φιλοσοφία τους. Οι ιθύνοντες δηλώνουν εξαιρετικά ευχαριστημένοι, θεωρώντας μεγάλο προτέρημα το γεγονός ότι το ζευγάρι ακούει και μαθαίνει ενώ χειρίζεται με μαεστρία θέματα και τα όσα μπορεί να συμβούν on air.

Στο MEGA η Φαίη Σκορδά έρχεται! Η παρουσιάστρια αποχαιρετά τα λημέρια του ΣΚΑΪ, την Παρασκευή, και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο κανάλι που απογειώθηκε η καριέρα της. Μόνος σίγουρος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πλευρό της, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα κλειδώσουν οι υπόλοιποι συντελεστές.

Όσον αφορά στο OPEN; Η Ελένη Τσολάκη δεν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι καθώς εκκρεμεί το deal Κοκλώνη-ιδιοκτησίας. Η παρουσιάστρια ήδη ξεκουράζεται και αναμένει να χτυπήσει το τηλέφωνό της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή