Ποιοι αναλαμβάνουν την καλοκαιρινή ενημέρωση στην TV

Κάποια από τα κανάλια συνεχίζουν την ενημέρωση με τα δημοσιογραφικά επιτελεία τους

Ποιοι αναλαμβάνουν την καλοκαιρινή ενημέρωση στην TV
Unsplash
2'

Οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις δεν σταματούν κι έτσι τα στελέχη των καναλιών αποφάσισαν να συνεχίσουν τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, με διαφορετικούς παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, στον ΣΚΑΪ, από τις 22 Ιουλίου, στις 05.30 θα προβάλλεται το μαγκαζίνο «Πρωινή ενημέρωση» με τον Νίκο Ανδρίτσο και την Έλλη Κασόλη. Στις 09.45 τη σκυτάλη θα παίρνει το «Newsroom» με την Πηνελόπη Γκάλιου και τη Νικολέττα Κρητικού, ενώ στις 11.45 το «On Line» με τον Αντώνη Αντζολέτο και τον Γιάννη Καντέλη. Οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι θα αντικατασταθούν, ανά διαστήματα, από συναδέλφους προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες για την ερχόμενη χρονιά.

Στο MEGA, την ίδια ημέρα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα δώσουν τα ηνία του «Κοινωνία Ώρα MEGA» στη Στέλλα Στυλιανού και τον Νικήτα Κορωνάκη. Το δημοσιογραφικό δίδυμο, που δοκιμάστηκε και το περσινό καλοκαίρι καταφέρνοντάς τα περίφημα, επιστρέφει για κάποιες εβδομάδες ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι δημοσιογράφοι του σταθμού. Η εκπομπή θα συνεχίσει να κρατά ανοιχτές τις κεραίες της στην κοινωνία, θα μεταφέρει ό,τι συμβαίνει με ταχύτητα και αξιοπιστία στον τηλεθεατή και θα φροντίζει να χαρίζει νότες αισιοδοξίας αποφορτίζοντας, όπου είναι δυνατό, την πρώτη ενημερωτική «καλημέρα».

Στην ΕΡΤ1, το καλοκαίρι θα συνεχιστεί η ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δύο παρουσιαστές Κώστα Παπαχλιμίντζο και Χριστίνα Βίδου να παίρνουν εναλλάξ άδεια.

Όσον αφορά στο OPEN, για τις επόμενες εβδομάδες, καθημερινά στις 06.00 το πρωί, Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς θα κρατούν τα σκήπτρα της ενημέρωσης. Οι δύο άντρες συζητούν, αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα κρίσιμα θέματα της ειδησεογραφίας, μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA, μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισαν να μην επενδύσουν σε καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή κι έτσι στο πρόγραμμα πρωταγωνιστούν οι επαναλήψεις σειρών.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή