Το υποτιμημένο ελληνικό φαγητό που ξετρέλανε την Αντζελίνα Τζολί
Κάποτε δεν έλειπε σχεδόν ποτέ από τα όχι και τόσο πλούσια τραπέζια στα χωριά.
![Το υποτιμημένο ελληνικό φαγητό που ξετρέλανε την Αντζελίνα Τζολί](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2024/07/12/96e95a93-thalassa.jpg?t=RYEAsonfzlazysweTNy_Vg)
Μια μαγική αλοιφή που… εξαφάνιζε σε τέτοιο βαθμό το λάδι ώστε να γίνει και παροιμία (κάποιο λάκκο έχει η… φάβα) η οποία σταδιακά θεωρήθηκε παρακατιανό φαγητό, αλλά πλέον έχει μετατραπεί σε γκουρμεδιά που την ζητούν διάσημοι, όπως για παράδειγμα η Αντζελίνα Τζολί.
Διαβάστε περισσότερα στο menshouse
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή