Νέος χωρισμός – «βόμβα» στη showbiz: Ποιο γνωστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί

Ποιο ζευγάρι της showbiz δεν είναι πλέον μαζί.

Νέος χωρισμός – «βόμβα» στη showbiz: Ποιο γνωστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί
UNSPLASH.
2'

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως ακολουθούν πια στη ζωή ο Μάνος Ιωάννου και η Ξένη Κωνσταντίνου. Ο γνωστός ηθοποιός και η γοητευτική health coach, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!», αποφάσισαν να διαλύσουν τη σχέση που διατηρούσαν τα τελευταία δύο χρόνια.

«Η σύντροφός μου έχει άλλη φιλοσοφία και είναι αυτό που θαυμάζω σε εκείνη. Η Ξένια κατά βάθος είναι παιδί μέσα της. Είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου. Αν είχα παιδιά θα ήθελα να έχω αυτά τα δυο. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου παιδιά», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ο Μάνος Ιωάννου για την πρώην σύντροφό του.

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ακόμα και για τη σχέση του με τη… Ναταλία Γερμανού. Ο Μάνος Ιωάννου στο ξεκίνημα της καριέρας του βρισκόταν σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού και τώρα, αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, μιλά για την προσωπική τους ζωή.

-Ένα διάστημα ήσουν πρώτο θέμα στα εξώφυλλα λόγω της προσωπικής σου ζωής, αυτό είναι κάτι που σου λείπει;

Όχι, ίσα ίσα είναι κάτι που δεν το επεδίωξα. Όταν όμως είσαι σε σχέση με μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή και από τις καλύτερες στην δουλειά της, είναι δεδομένο ότι θα γινόταν. Καφέ να πουλούσα στην Καρδίτσα σε ένα χωριό, θα ασχολιόντουσαν με τη σχέση μου.

-Αναφέρεσαι στη Ναταλία Γερμανού…

Ναι, βέβαια.

-Σε κούραζε όλο αυτό το κυνηγητό με τους παπαράτσι την περίοδο που ήσουν ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού;

Ναι, με κούραζε, γιατί υπήρχε μια υπερβολή στην όλη κατάσταση.

-Τώρα πώς κρατάς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική σου ζωή;

Εντάξει πια προσέχω και μπορεί η προσωπική μου ζωή να μην έχει και τόσο ενδιαφέρον.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή