Παύλος Γερουλάνος: Έτσι απάντησε στην μίμηση του Αλέξανδρου Τσουβέλα - Το χιουμοριστικό βίντεο

Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στον Αλέξανδρο Τσουβέλα με ένα χιουμοριστικό βίντεο

Παύλος Γερουλάνος: Έτσι απάντησε στην μίμηση του Αλέξανδρου Τσουβέλα - Το χιουμοριστικό βίντεο
1'

Μετά την επική μίμηση του Παύλου Γερουλάνου από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα, που έγινε viral, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε με τον δικό του τρόπο στον stand up comedian, με ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος, γονατισμένος μπροστά από ένα αυτοκίνητο σε συνεργείο, κάνοντας τη διάγνωση: «Πάλι τα τακάκια σας, κύριε Τσουβέλα;», του λέει γελώντας.

Ποζάρει δε μπροστά από μια πινακίδα που γράφει «Καλώς ήλθατε στην αυτοκινητοκλινική». Για να σημειώσει: «Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ, φωτίζουν τη ζωή. Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανήκει σε αυτή την υπέροχη ομάδα».

Όπως εξήγησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μετά την μίμησή του, ο κ. Γερουλάνος, που θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές, είναι τελευταία προσθήκη στη λίστα με τις μιμήσεις του και μετά από μεγάλη παρατήρηση, έχει καταφέρει να θεωρεί αυτή τη μίμηση μία από τις καλύτερες του.

Αφού πρώτα τον μιμήθηκε στον πολιτικό του λόγο, στη συνέχεια έκανε αυτοσχεδιασμό, τοποθετώντας τον κ. Γερουλάνο σε συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως σε συνεργείο αυτοκινήτου να είναι ο ιδιοκτήτης και να μιλάει για επισκευές ή να κάνει περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό και το βίντεο από την συνέντευξή του στην εκπομπή έγινε viral.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή