Μαριάντα Πιερίδη για Ιωάννα Τούνη: «Αναιρεί το να είσαι ωραία γυναίκα, το να είσαι καλή μάνα;»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θεώρησε ότι είναι υπερπροβολή

Μαριάντα Πιερίδη για Ιωάννα Τούνη: «Αναιρεί το να είσαι ωραία γυναίκα, το να είσαι καλή μάνα;»
GLOMEX
1'

Η Ιωάννα Τούνη αποτέλεσε για ακόμη μια φορά θέμα συζήτησης στην εκπομπή «Summer’s Cool», με αφορμή την εμφάνιση της με αποκαλυπτικό ρούχο στη Μύκονο. Η ίδια δημοσίευσε και ένα βίντεο, στο οποίο συνομιλεί με τον γιο της, Πάρη.

Πιο συγκεκριμένα, το πάνελ διχάστηκε καθώς ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θεώρησε ότι είναι υπερπροβολή όλο αυτό το σκηνικό ενώ η Μαριάντα Πιερίδη αντέδρασε κι υπερασπίστηκε τη γνωστή influencer.

«Να ρωτήσω κάτι; Τι μας χαλάει ακριβώς εδώ; Η συγκεκριμένη κοπέλα ασχολείται με αυτό επαγγελματικά, είναι influencer πρώτα από όλα με φοβερή επιτυχία. Έχει στηριχτεί στα social media και το κοινό της θέλει να τη βλέπει έτσι. Εμένα σαν μανούλα μου αρέσει να βλέπω ωραίες μάνες γιατί δεν παύεις να είσαι γυναίκα. Γιατί να μη δούμε τη συνομιλία με το μωρό; Είναι κάτι πολύ γλυκό» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Αναιρεί το να είσαι ωραία γυναίκα και καλή μάνα; Εγώ καμία φορά τη βλέπω και λέω οκ να κάνω τα μαλλιά. Με παρακινεί. Εντάξει, δεν μπορώ τώρα, αλήθεια. Είναι πανέμορφη, γλυκιά μανούλα, σωστή επιχειρηματίας και πολύ σημαντικό το ότι δεν έχει αφεθεί» κατέληξε σε έντονο ύφος η Μαριάντα Πιερίδη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή