Mission Possible: «Βούτηξε» τον Τομ Κρουζ και τον φίλησε!

Με «άρωμα» Χόλιγουντ η τελετή λήξης και σούπερ σταρ τον mr Mission Impossible 

Mission Possible: «Βούτηξε» τον Τομ Κρουζ και τον φίλησε!
Associated Press
1'

Κατάφερε το ακατόρθωτο...

Το... όνειρο χιλιάδων γυναικών που βρίσκονταν στο Stade de France για την Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έκανε πραγματικότητα μέλος της αποστολής των ΗΠΑ.

Όταν ο Τομ Κρουζ "προσγειώθηκε" και πέρασε ανάμεσα από τους αθλητές, για να παραλάβει την ολυμπιακή σημαία, η φανατική θαυμάστρια του σταρ του Χόλιγουντ δεν έχασε την ευκαιρία και μόλις πέρασε από δίπλα της, εκείνη τον... βούτηξε και τον φίλησε!

Το άλμα στο κενό από ύψος 50 μέτρων

Ο κινηματογραφικός αστέρας Τομ Κρουζ έπεσε από την οροφή του εθνικού σταδίου της Γαλλίας και παρέλαβε την Ολυμπιακή σημαία, την οποία παρέδωσε το Παρίσι στον επόμενο οικοδεσπότη Λος Άντζελες.

Ο mr Mission Impossible έκανε το άλμα του, καθώς έπεσε 50 μέτρα από την οροφή του Stade de France, στο φινάλε μιας τελετής που συνδύασε το παραδοσιακό, το σκοτεινό και το εκθαμβωτικό θάμπωμα της Tinseltown.

APTOPIX Paris Olympics Closing Ceremony

Ενώ το Παρίσι χρησιμοποίησε εμβληματικά ορόσημα όπως ο Πύργος του Άιφελ και το Παλάτι των Βερσαλλιών για να κερδίσει τις καρδιές των Ολυμπιονικών και των θεατών, το Λος Άντζελες στράφηκε γρήγορα στην κλήρωση αστεριών του: διασημότητες A-list.

APTOPIX Paris Olympics Closing Ceremony

Η έξοδος του Κρουζ με μοτοσικλέτα είδε την τελετή λήξης να μεταβαίνει σε ένα βίντεο του 62χρονου αλεξιπτωτιστή μέχρι την πινακίδα του Χόλιγουντ, όπου ένα ευρύ πλάνο έδειξε τους Ολυμπιακούς δακτυλίους ενσωματωμένους στο ορόσημο του Λος Άντζελες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή