Αναστασία Μαγαλιού: Ποια είναι η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Εμμανουήλ Καραλή

Η γοητευτική αθλήτρια στο πλευρό του Εμμανουήλ Καραλή

Αναστασία Μαγαλιού: Ποια είναι η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Εμμανουήλ Καραλή
2'

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, αφού μέσα στο 2024 κατάφερε να πετύχει πολλούς από τους αθλητικούς του στόχους.

Ο Έλληνας επικοντιστής έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, κατακτώντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Παρίσι το χάλκινο μετάλλειο, ενώ πριν λίγες ημέρες έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ, κάνοντας άλμα στα 6 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει δηλώσει πολλές φορές, ότι δεν θα είχε καταφέρει τίποτα αν δεν είχε στο πλευρό την οικογένειά του. Οι γονείς και η αδερφή του αποτελούν στήριγμα για τον Έλληνα πρωταθλητή, ωστόσο δεν είναι το μόνο.

Ωστόσο, στήριγμα σε κάθε βήμα του είναι και η κοπέλα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life η σύντροφος του Εμμανουήλ Καραλή ονομάζεται Αναστασία Μαγαλιού και είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια.

Οι δυο τους μάλιστα, εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Η Αναστασία δεν έλειπε φυσικά ούτε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Παρακολούθησε τις προσπάθειες του αγαπημένου της από τις κερκίδες καταγράφοντάς τες μάλιστα με το κινητό της. Ωστόσο και οι δυο είναι πολύ διακριτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή γι’ αυτό και οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες.

Η Αναστασία Μαγαλιού έχει σπουδάσει ψυχολογία, αγαπά πολύ τα ταξίδια αλλά και τα σπορ, ενώ έχει ασχοληθεί και η ίδια παλαιότερα με τον στίβο.

https://www.instagram.com/p/C_do5D3sks5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEUJUTXnIwT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/C8r5_bZMRXA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/B9UeEeNnoII/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή