Survivor και Φάρμα έρχονται στην TV – Οι επίσημες πρεμιέρες και η ανατροπή με την ώρα προβολής

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις πρώτες επίσημες των ριάλιτι σόου

Survivor και Φάρμα έρχονται στην TV – Οι επίσημες πρεμιέρες και η ανατροπή με την ώρα προβολής
2'

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και το «Survivor» του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα, το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, στις 21.00. Ωστόσο, η κανονική ώρα προβολής από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου θα είναι 22.15. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κρατά συντροφιά έως και Παρασκευή, με πέντε δηλαδή επεισόδια την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου τους Survivors. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με ελάχιστους πόρους θα πρέπει να καταφέρουν να επιβιώσουν συμμετέχοντας παράλληλα σε αγωνίσματα και παιχνίδια που δοκιμάζουν τις αντοχές αλλά και τους χαρακτήρες. Η στρατηγική είναι η λέξη κλειδί του παιχνιδιού και ο νικητής μπορεί να είναι μόνο ένας!

Μία ημέρα μετά, την 17 η Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα και το δεύτερο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Tempting Fortune» το οποίο θα βγαίνει στον αέρα στις 21.00. Το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρουσιάζει ένα σόου που συνδυάζει την περιπέτεια με τη στρατηγική, την αντοχή με την πρόκληση… Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να κάνουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Προχωρούν βήμα βήμα και συναντούν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους. Κυρίως αντιμετωπίζουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να αγοράσουν αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά. Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν;

Όσον αφορά στη «Φάρμα»; Το ριάλιτι του STAR κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Σε μια απομονωμένη τοποθεσία, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης αστικής ζωής, oι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτη γοητεία. Στο βιωματικό αυτό ταξίδι που ξεκινούν, θα χρειαστεί να ανταποκριθούν σε αποστολές υψηλών απαιτήσεων, δύναμης, αντοχής και δεξιοτήτων. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν την επιβίωση στην ύπαιθρο λίγο ευκολότερη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή