Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Ποια είναι η νέα παίκτρια του Survivor που αφήνει πίσω τον... ελληνικό άντρα

Δεν κρύβει πως μπήκε στο Survivor για να χάσει... κιλά 
2'

Ο νέος κύκλος του Survivor επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ με τους 18 νέους παίκτες να βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα έχει πολλά νέα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ξανά συμμετέχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν γνωστά στους τηλεθεατές. Βέβαια ορισμένοι από τους παίκτες είναι ήδη γνωστοί στο κοινό καθώς ασχολούνται με τα social media και την δημιουργία περιεχομένου.

Mια εξ' αυτών είναι η Εκατερίνα Λιντβίνοβα ή αλλιώς γνωστή και ως «Katy Supergirl», η οποία μετρά περισσότερους από 300.000 ακόλουθους.

Με καταγωγή από τη Ρωσία η Εκατερίνα Λιντβίνοβα μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά για το επόμενο χρονικό διάστημα θα ζει στον Άγιο Δομίνικο όπου θα δοκιμάσει τις αντοχές της.

Μάλιστα η ίδια δεν έκρυψε πως την τρομάζει το γεγονός πως δεν θα έχουν σπίτι, ενώ αποκάλυψε επίσης πως δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να... χάσει κιλά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αποκαλύψει ότι ξεκίνησε να ασχολείται με το TikTok κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ακόμη, ανέφερε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα από χρήστες του μέσου που της λένε ότι με τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ της, τους γλίτωσε από την κατάθλιψη.

Επίσης, είπε πως γνώρισε τον άντρα της μέσω του Facebook. Της έστειλε μήνυμα, βγήκαν για «μια ζεστή σοκολάτα», της άρεσε και... παντρεύτηκαν. Βέβαια, τόνισε ότι εκείνος δεν θέλει να είναι TikToker, αλλά τον αναγνωρίζουν και τον φωνάζουν «ο ελληνικός άντρας», από μια φράση που η ίδια συνηθίζει να λέει στα βίντεο της.