Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στο νέο της «σπίτι» - Τι είπε στην έναρξη του Buongiorno»

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο MEGA, με ανανεωμένη διάθεση και νέα ομάδα…

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στο νέο της «σπίτι» - Τι είπε στην έναρξη του Buongiorno»
2'

Έπειτα από αρκετά χρόνια και εκπομπές σε άλλα κανάλια, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται ξανά στο MEGA, το κανάλι που απογείωσε την καριέρα της.

Το πρωί της Δευτέρας, στις 09.20, το «Buongiorno» έκανε πρεμιέρα και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και το δημιουργικό της άγχος.

«Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε το Buongiorno με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές οι ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω», είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του, η Νάνσυ Νικολαΐδου και η Ευάννα Ζουμπούρογλου θα φέρουν στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Ακόμη, θα απολαύσουμε ενότητες για τη μουσική, τη μόδα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή