Βασάλος: Θα πρέπει να είμαι ανώμαλος να παραπονιέμαι που δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στο γάμο της

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν καλέστηκε στον γάμο της Ευρυδίκης με τον Γρηγόρη Μόργκαν και ξεκαθάρισε πως έκανε χιούμορ.

Βασάλος: Θα πρέπει να είμαι ανώμαλος να παραπονιέμαι που δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στο γάμο της
1'

Σήμερα (28/09) ο Κώστας Τσουρός συνεργάτης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έκανε ορισμένες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τοποθετήθηκε για το βίντεο που είχε κάνει και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην πρώην σύντροφό του και τον γάμο της.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν καλέστηκε στον γάμο της Ευρυδίκης με τον Γρηγόρη Μόργκαν και ξεκαθάρισε πως έκανε χιούμορ.

«Με προβληματίζει πάρα πολύ ότι δεν κατάλαβαν ότι έκανα πραγματικά πλάκα. Μα δεν γίνεται. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω εγώ το παράπονο γιατί δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο; Δηλαδή πρέπει να είμαι όχι παράλογος αλλά ανώμαλος.

Υπάρχει ποτέ περίπτωση να σε καλέσει ο πρώην σύντροφός σου στον γάμο του; Ελάτε ρε παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι έγραφε πως κάνω πλάκα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος απογοητευμένος επειδή όπως αποδείχτηκε δεν έγινε κατανοητό από όλους το χιούμορ του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή