Τηλεθέαση: Από το πρωί έως το βράδυ μάχη σώμα με σώμα – Ποιοι βγαίνουν νικητές

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει ξεκινήσει δυνατά αλλά δύσκολα για τους πρωταγωνιστές

Τηλεθέαση: Από το πρωί έως το βράδυ μάχη σώμα με σώμα – Ποιοι βγαίνουν νικητές
1'

Οι πίνακες της Nielsen δείχνουν καθημερινά τις προτιμήσεις των τηλεθεατών και τα προγράμματα που ξεχωρίζουν. Χθες Τρίτη, τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή ζώνη, είδαμε εκπομπές και σειρές να παίρνουν προβάδισμα κάνοντας τη διαφορά στο σκληρό περιβάλλον της TV.

Συγκεκριμένα, στην πρωινή αρένα, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA έκανε χθες 12,9% στο σύνολο και 16,8% στο δυναμικό κοινό κερδίζοντας την πρωτιά στο εν λόγω μερίδιο. Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε 14,6% στο σύνολο και 13,5% στο δυναμικό κοινό με την πρωτιά να τού ανήκει.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με τη «Super Κατερίνα» στον ALPHA, έκανε 12,4% και 12,8% αντίστοιχα ενώ το «Breakfast@Star» κατέγραψε 7,1% και 8,4% σε σύνολο και δυναμικό. Η Ελένη Τσολάκη στο OPEN περιορίστηκε στο 5% και στο 5,6%.

Στη βραδινή ζώνη, η κωμωδία του ALPHA «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έκανε 14,8% στο σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό και το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 15% και 14,4%. Και οι δύο σειρές έχουν δείξει μία δυναμική στο ξεκίνημα της σεζόν και θα απασχολήσουν.

Ο «Γιατρός» του ALPHA κράτησε συντροφιά στο 11,9% του συνόλου και στο 12,4% του δυναμικού κοινού ενώ «Η Γη της ελιάς» του MEGA στο 17% και στο 11,4%. Το «Ταμπού», που παίρνει το lead in, έκανε 12,2% και 9,1% αντίστοιχα.

Όσον αφορά στα ριάλιτι: Το «Survivor» έκανε 11,2% στο σύνολο και 9% ενώ «Η Φάρμα» 8,5% και 7,4%.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή