Τηλεθέαση: Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη – Τι γίνεται με Σκορδά και Λιάγκα

Σκαμπανεβάσματα, πρωτιές που αλλάζουν χέρια και εκπλήξεις

Τηλεθέαση: Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη – Τι γίνεται με Σκορδά και Λιάγκα
1'

Τρεις εβδομάδες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που οι πρωινές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα και το κοινό έχει δείξει τις προτιμήσεις του. Βέβαια, η κατάταξη δεν έχει σταθεροποιηθεί αφού βλέπουμε την πρώτη θέση να αλλάζει χέρια και να ακολουθούν ανατροπές.

Έτσι, χθες Πέμπτη, ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» τερμάτισε στην πρώτη θέση τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 κατέγραψε 18,6% και 17,9% αφήνοντας πίσω τη Φαίη Σκορδά. Το «Buongiorno» στο MEGA σημείωσε 11% στο σύνολο και 12,9% στους τηλεθεατές 18-54 και βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την έκπληξη και ανέβηκε στο δεύτερο βάθρο, κάνοντας χθες με τη «Super Κατερίνα» 13,1% στο σύνολο και 13,5% στο δυναμικό κοινό. Το «Breakfast@STAR» κλειδώνει σταθερά ποσοστά, που χθες μεταφράστηκαν στο 8,2% του συνόλου και στο 10,9% των τηλεθεατών 18-54.

Το «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ» του OPEN έκανε 5% και 7%.

Οι ενημερωτικές εκπομπές, που ρίχνονται εκείνη την ώρα στην αρένα, κρατούν μία δυναμική στο σύνολο. Οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ έκαναν 17,2% στο σύνολο και 6,4% στους τηλεθεατές 198-54, ενώ το «Live You» του ίδιου καναλιού 12,2% και 5,5%. Η κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο STAR, έκανε 11% στο σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή