Νίκος Ψαρράς: «Δεν φλερτάρω πια και μου λείπει» - Το περιστατικό με θαυμάστριά του

Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για το φλερτ και τις εκδηλώσεις θαυμασμού στα social media

Νίκος Ψαρράς: «Δεν φλερτάρω πια και μου λείπει» - Το περιστατικό με θαυμάστριά του
INSTAGRAM
2'

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς, με αφορμή την συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha «Διάφανη Αγάπη».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το φλερτ και τις εκδηλώσεις θαυμασμού μέσα από τα social media, ενώ αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είναι εκείνη που βλέπει πρώτη τα μηνύματα που δέχεται από θαυμάστριες.

Είχατε κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού μέχρι σήμερα;

Το πιο ωραίο που μου έχει συμβεί ήταν όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ήμουν σε ένα μπαρ στην παραλιακή και ήταν μια κοπέλα. Την πλησίασα και της λέω, «ψάχνεις κάτι;» και μου λέει «εσένα». Της απάντησα «χάρηκα που με βρήκες» και φύγαμε μαζί. Δεν υπάρχει ηθοποιός που αν μην του αρέσει όταν του λένε όμορφα πράγματα οι θαυμαστές.

Σήμερα έχει αλλάξει το φλερτ πιστεύετε και η προσέγγιση;

Ναι! Εγώ δεν φλερτάρω πια δυστυχώς και μου λείπει πολύ. Από τη στιγμή που έχουν βγει όλες αυτές οι εφαρμογές έχει χαθεί η ανθρώπινη επαφή.

Εσάς σας φλερτάρουν μέσα από τα social media;

Συνέχεια! Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η γυναίκα μου δεν έχει social media και στο κινητό της έχει τα δικά μου. Οπότε τα βλέπει όλα πρώτα η γυναίκα μου συνήθως και μετά με ενημερώνει ότι μου στείλανε αυτό.

Μιλώντας για την γνωριμία του με την σύζυγό του σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Νίκος Ψαρράς είχε αποκαλύψει ότι: «Με την Έλενα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν γνώριζα την Έλενα παρότι δουλεύαμε δύο χρόνια μαζί. Η Έλενα μπήκε στην πρόβα με καθυστέρηση, σκόνταψε, κι εγώ γέλασα, εκείνη με είδε και κοκκίνισε».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή