Ο 5ος κύκλος του «Without a Trace» στο Star

Από την Τετάρτη 21 Μαΐου και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα προβάλλεται από την τηλεόραση του Star ο 5ος νέος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Without a Trace».
1'

Ο δυναμικός ντετέκτιβ Τζακ Μαλόουν μαζί με την ομάδα του, αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο, αφού για τις Αρχές, μόλις περάσουν 72 ώρες από την εξαφάνιση του θύματος οι πιθανότητες για την ανεύρεσή του είναι ελάχιστες. Η ανάλυση των στοιχείων ύστερα από μία απαγωγή ή εξαφάνιση, απαιτεί: ιδιαίτερες ικανότητες, τελευταία μέσα τεχνολογίας αλλά και τη βοήθεια εξειδικευμένων ψυχολόγων. Καταλυτικός παράγοντας για τη διαλεύκανση των ανεξήγητων υποθέσεων είναι η εμπειρία, που έχουν αποκτήσει με τον χρόνο τα μέλη της ομάδας. Σε κάθε επεισόδιο, πέρα από την υπόθεση, που προσπαθεί να εξιχνιάσει η ομάδα, αποκαλύπτεται και ένα κεφάλαιο ζωής από το παρελθόν αλλά και τον χαρακτήρα των ντετέκτιβ.

Παραγωγός της σειράς, ο άνθρωπος, που έχει συνδέσει το όνομα του με την περιπέτεια, ο πολυβραβευμένος με 9 φορές ΕΜΜΥ, Τζέρι Μπρούκχαϊμερ. Ανάμεσα στους τίτλους των επιτυχημένων κινηματογραφικών παραγωγών του είναι «Οι πειρατές της Καραϊβικής», «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς», «Αρμαγεδών», «Τοπ Γκαν», «Περλ Χάρμπορ». «Con Air», «Flashdance», «Μέρες Κεραυνού».

Ο 5ος κύκλος είναι παραγωγής 2006 – 2007 και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

Διαβάστε επίσης:

Τι σχολίασαν οι Έλληνες στο Twitter