Τα φιλικά Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα Novasports

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες προετοιμάζονται για τις επίσημες υποχρεώσεις τους και τα τεστ είναι απαραίτητα αυτή την περίοδο.

Τα φιλικά Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα Novasports
1'

Το προσεχές Σάββατο 12 Ιουλίου στις 18:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον φιλικό αγώνα Παναθηναϊκός – Λέγκια Γκάντσκ, ενώ στις 19:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μπορέσουν να δουν τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός – Κράσνονταρ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, στο πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας θα αναμετρηθεί στην Αυστρία, με την ρωσική Κράσνονταρ, ομάδα Α΄ κατηγορίας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Γαβαλάς.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας, Παναθηναϊκός, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία την Λέγκια Γκάντσκ, ομάδα Α' κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Τζουάννης.

Διαβάστε επίσης:

Guardian: «Ο κροκόδειλος στέλνει τουρίστες στην Κρήτη»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή