Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (18/04/2016) πρωτοσέλιδα

Πήγαν Ουάσιγκτον για μέτρα 5,4 δισ. και γυρίζουν με μέτρα 9 δισ., σχολιάζει ο πολιτικός τύπος σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου σχετικά με το ταξίδι του οικονομικού επιτελείου στην Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ.

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (18/04/2016) πρωτοσέλιδα
1'

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει και πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τη διαπραγμάτευση. Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση που πυροδοτεί η παράταση της διαπραγμάτευσης, η οποία παραπέμπει όλο και περισσότερο σε θρίλερ.

Επίσης θα διαβάσετε για τα σχέδια του υπ. Παιδείας για το Γυμνάσιο 4 χρόνων και πρόταση για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μόνο με το απολυτήριο λυκείου.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα οι νέες συντάξεις για όλο το Δημόσιο έχουν μεγάλους χαμένους τους ένστολους, τα ειδικά μισθολόγια, τους γιατρούς του ΕΣΥ, πανεπιστημιακούς και μηχανικούς. Πλέγμα προστασίας για όσους συνταξιοδοτηθούν την επόμενη τριετία και χάνουν πάνω από 20%.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Στον οικονομικό Τύπο θα διαβάσετε ποιοι θα πληρώσουν τον ολοένα και βαρύτερο φορολογικό λογαριασμό και για τις παγίδες που κρύβουν τα τεκμήρια διαβίωσης για εκατομμύρια φορολογούμενους.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή