Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (08/08/2016) πρωτοσέλιδα

Με τις ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια ασχολείται ο πολιτικός Τύπος σήμερα Δευτέρα (08/08), όπως και με την επένδυση του Ελληνικού που προκέλεσε άλλη μια θερμή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (08/08/2016) πρωτοσέλιδα
1'

Για «επιχείρηση αποδόμησης» του 25% των αιτήσεων που υποβάλλουν δανειολήπτες για προστασία στον νόμο Κατσέλη από τις τράπεζες κάνουν λόγο δημοσιεύματα.

Οπως καταγγέλλουν, ο ένας στους τέσσερις, που ζητά να υπαχθεί στο πλαίσιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, είναι στρατηγικός κακοπληρωτής.

Οι τράπεζες επικαλούνται στοιχεία από διασταυρώσεις που έχουν κάνει σε περιπτώσεις οφειλετών οι οποίοι, ενώ δεν πληρώνουν, διαθέτουν και ρευστό και μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Επίσης θα διαβάσετε για τα σχέδια του Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ και Eurogroup. Η καλύτερη άμυνα είναι η... επίθεση. Η άποψη αυτή φαίνεται πως κυριαρχεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αλέξη Τσίπρα να ξεδιπλώνει -εν μέσω θέρους- πρωτοβουλίες σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων.

Διαβάστε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Για τρικ με την εισφορά αλληλεγγύης μιλά ο οικονομικός Τύπος αναφέροντας πως όλες οι κυβερνήσεις από το 2011 και μετά κατέφευγαν σε τέτοιου είδους τρικ για να μην ξεφεύγει κανείς από τον φόρο.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή