Η θαλαμηγός ενός πρώην ισχυρού άνδρα

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στα νησιά του Ιονίου απολαμβάνει ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Vodafone, Γιώργος Κορωνιάς. ...

1'

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στα νησιά του Ιονίου απολαμβάνει ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Vodafone, Γιώργος Κορωνιάς.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, διασχίζει τις ελληνικές θάλασσες με το πολυτελές του σκάφος, που κατασκευάσθηκε με τις δικές τους υποδείξεις και κοστίζει κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αφού είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία Baglieto, μια από τις καλύτερες του χώρου.

Ο κ. Κορωνιάς, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση των υποκλοπών δηλώνει πλέον επενδυτής και επιχειρηματίας, αφήνοντας την σταδιοδρομία του σαν ιδιωτικός υπάλληλος μεγάλων εταιρειών.

Είναι πιθανό, οι σχέσεις του με διάφορους headhunters να μην είναι στα επίπεδα που θα επιθυμούσε ή μάλλον έχει απλά αποφασίσει να απολαύσει τους υψηλούς μισθούς και τα διαφόρου είδους μπόνους που λάμβανε τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ, ζει μαζί με την δεύτερη σύζυγο του στη πανάκριβη βίλα που έχει στη Φιλοθέη, ενώ απολαμβάνει από την σουίτα που διατηρεί στο Καραϊσκάκη, διάφορους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα, είναι λάτρης των ταξιδιών και συχνά παίρνει το αεροπλάνο με τη σύζυγο του για μια ρομαντική βόλτα στο Παρίσι ή στη Λυών. ..

Πηγή: gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή