Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα (15/01/2017)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων: Τα σημαντικότερα νέα και τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων.

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα (15/01/2017)
1'

Ο Ντάισελμπλουμ, το νέο κύμα κακοκαιρίας, μπλοκάκια και πανελλήνιες είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων.

Ντάισελμπλουμ: Στη σωστή κατεύθυνση η Ελλάδα. Ανησυχία για την πολιτική σταθερότητα

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βελγική εφημερίδα L' Echo, με κεντρικό τίτλο «Η περισσότερη Ευρώπη δεν είναι η απάντηση στα προβλήματά μας, δήλωσε μεταξύ άλλων, "Η Ελλάδα κινείται στη «σωστή» κατεύθυνση...

Χιόνια και οι καταιγίδες επιστρέφουν από το βράδυ της Κυριακής

Νέο κύμα κακοκαιρίας, πιο... ελαφρύ από την «Αριάδνη», θα ξαναβάλει στην «κατάψυξη» πολλές περιοχές της Ελλάδας, καθώς -σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- οι χαμηλές θερμοκρασίες, τα χιόνια και οι καταιγίδες θα επιστρέψουν από το βράδυ της Κυριακής....

Γαβρόγλου: Οι πανελλήνιες ισοπεδώνουν τους νέους, τινάζουν στον αέρα το Λύκειο

Το πλαίσιο αναμόρφωσης του Λυκείου και του συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σκιαγραφεί ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου ενόψει της σχετικής συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Το τελικό σχέδιο για τα μπλοκάκια: Τι εισφορές θα πληρώσουν. Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι

Βαρύς πέφτει τελικά ο... πέλεκυς των εισφορών στους νέους ασφαλισμένους που είναι μισθωτοί και διατηρούν παράλληλα (μετά το 1993) δελτίο παροχής υπηρεσιών.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή