Περήφανος ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν για τη γυναίκα του

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα η ηθοποιός κατηγόρησε τον Άφλεκ ότι της χάι-δεψε το στήθος της κατά τα γυρίσματα ενός επεισοδίου το 2003.

Περήφανος ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν για τη γυναίκα του
2'

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν δηλώνει ότι «δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περή-φανος» για τη σύζυγό του, Χίλαρι Μπάρτον, όταν βγήκε και μίλησε κατά του Μπεν Άφλεκ. Όταν ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Walking Dead, ρωτήθηκε για το εάν είναι ευχαριστημένος για τις εξηγήσεις που έδωσε ο Άφλεκ απάντησε: «Φυσικά». «Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο ζήτημα, γιατί δεν πιστεύω ότι είναι, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες ξεκινώντας από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, και όλοι όσοι έχουν μιλήσει γι αυτό, πήραν μία απίστευτα γενναία απόφαση και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα», δήλωσε ο ηθοποιός.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Και πρόσθεσε: «Ας ελπίσουμε πως με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν θα ση-μειωθεί μία μεγάλη αλλαγή σε αυτή τη δουλειά. Έχει διαδοθεί παντού και είμαι περήφανος γι όλες αυτές τις γυναίκες. Όλες τις γυναίκες και τη σύζυγό μου». Το συμβάν μεταξύ της Μπάρτον και του Άφλεκ έγινε γνωστό αμέσως μετά από την καταδικαστική δήλωση που έκανε ο «Μπάτμαν» για τον Γουάιν-στιν, όταν ένα χρήστης του twitter έγραψε ότι ο Άφλεκ είχε «αρπάξει το στήθος της Χίλαρι Μπάρτον στο TRL μία φορά. Αν και όλοι το ξέχα-σαν». Τότε η ηθοποιός παρενέβη και σχολίασε: «Δεν το έχω ξεχάσει», με τον Άφλεκ να απαντάει: «φέρθηκα απρεπώς προς την κ. Μπάρτο και ειλικρινά ζητάω συγγνώμη».

ΧΙΛΑΡΙ

Μιλώντας σε εκδήλωση για τα 100 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Walking Dead» στο Greek Theater του Λος Άντζελες ο 51χρονος ηθοποιός είπε ότι η σύζυγός του είναι πρότυπο γι αυτόν. «Είναι το πιο καταπληκτικό πρόσωπο που έχω γνωρίσει. Δεν γνωρίζω κα-νένα πιο ισχυρό (πρόσωπο) από αυτήν», είπε και πρόσθεσε ότι «είναι σε θέση να ισορροπεί όλα τα πράγματα και να είναι μία δυνατή φωνή για το καλό. Είναι καταπληκτική και απλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περή-φανος. Κάθε μέρα κάνει κάτι που με εκπλήσσει. Μου έχει κάνει τόσο κα-λό και είμαι πολύ τυχερός». Το ζευγάρι έχει έναν επτάχρονο γιο και περιμένει τη γέννηση της κόρης του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή