Δίκη Φιλιππίδη: «Θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω με καροτσάκι» (video)

Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη έχει επιδεινωθεί και σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν είναι σε θέση σωματικά, να παραστεί στο δικαστήριο

Newsbomb

2'

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινά την Παρασκευή (18/3), με τον ηθοποιό να έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την Τετάρτη, ο δικηγόρος του μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» τονίζοντας πως έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, έχει επιδεινωθεί.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε το πρώι της Πέμπτης (17/3) στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παραστεί στην αυριανή δίκη.

«Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Και μετά, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης, θα είναι παρωδία» δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος αποκάλυψε για τον πελάτη του: «Το πρόβλημα είναι παθολογικό και ελπίζω να είναι σε θέση να έρθει στην επόμενη δικάσιμο. Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δεν είναι σε κατάσταση να πάει στο νοσοκομείο ακόμα. Θα έρθει στο δικαστήριο ακόμα και με καροτσάκι».

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για Φιλιππίδη: «Έχει πρόβλημα με την καρδιά του - Επιδεινώνεται η υγεία του»

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – Να τον κατηγορήσουμε, αλλά δεν είναι βιαστής»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή