Ελληνικό: Παρουσιάζεται το masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης – Πώς θα το παρακολουθήσετε live

Την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η τρίτη live παρουσίαση του έργου στο Ελληνικό από τη Lamda Development – Θα παρουσιαστεί το masterplan της ανάπλασης και όλα τα μεγάλα έργα της επόμενης πενταετίας

Ελληνικό: Παρουσιάζεται το masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης – Πώς θα το παρακολουθήσετε live
2'

Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του masterplan ενός από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν δημιουργηθεί στην ιστορία της χώρας μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολίτες, σε απευθείας μετάδοση. Αυτή την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι και σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, η Lamda Development παρουσιάζει επισήμως το masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό και των έργων που θα μεταμορφώσουν την περιοχή την ερχόμενη πενταετία.

Στην παρουσίαση, μέσα από ομιλίες αλλά και εντυπωσιακές γραφικές απεικονίσεις, οι πολίτες από όπου κι αν βρίσκονται, θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να δουν και να οραματιστούν πώς θα είναι το Ελληνικό σε πέντε χρόνια από σήμερα: Πώς θα αξιοποιηθούν τα 6,2 εκατ. τ.μ. του έργου και πώς θα δημιουργηθεί μια νέα έξυπνη, πράσινη πόλη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα;

Ένα πρωτοποριακό έργο γίνεται πραγματικότητα

Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του έργου – έστω στην αρχή της. Εντός της επόμενης πενταετίας όμως, το Ελληνικό που όλοι βλέπουμε σήμερα θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός χώρος για την Αττική – αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Όχι μόνο διότι πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο με επίκεντρο τη δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου, που θα είναι διεθνούς εμβέλειας, αλλά και διότι μέσα από αυτό πρόκειται να αναδειχθεί το παράκτιο μέτωπο, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους. Μια νέα παραλία για την Αττική δημιουργείται αυτή τη στιγμή, με βάση τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας και της πράσινης οικονομίας και με στόχο το αύριο, το καλύτερο μέλλον για την κοινωνία μας.

Εντός του Ελληνικού εξάλλου, που είναι συνολικής έκτασης 6,2 εκατ. τ.μ., πρόκειται να δημιουργηθούν σημαντικά τοπόσημα – τα οποία και πρόκειται να παρουσιαστούν αναλυτικά κατά το 3ο webinar της Lamda Development την ερχόμενη Τρίτη.

Στις προηγούμενες δύο παρουσιάσεις της Lamda Development είχαμε δει αναλυτικά τα σχέδια του Marina Tower και της ανάπλασης της Marina Galleria και του παράκτιου μετώπου. Αυτή την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι και σε απευθείας μετάδοση μέσω YouTube κάθε πολίτης μπορεί να παρακολουθήσει το masterplan και την εξέλιξη όλων των μεγάλων έργων στα 6,2 εκατ. τμ του Ελληνικού για την επόμενη πενταετία. Σε μια εκδήλωση, την παρουσίαση της οποίας έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, που αναμένεται να προκαλέσει όχι μόνο το ενδιαφέρον, αλλά και την ανυπομονησία των πολιτών για αυτό το project που θα αλλάξει τη ζωή όλων μας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια