Αυτή είναι η συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου!

Ήρθε η ώρα να μάθεις και εσύ τι είναι το SUB®

Αυτή είναι η συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου!
Ήρθε η ώρα να μάθεις και εσύ τι είναι το SUB®
3'

Για τους περισσότερους από εμάς, το σπίτι μας είναι το προσωπικό μας «καταφύγιο», το μέρος στο οποίο επιστρέφουμε έπειτα από μία απαιτητική ημέρα, για να μοιραστούμε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ακριβώς για αυτό, θέλουμε ο χώρος μας να έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Μάλιστα, τώρα που είμαστε μία «ανάσα» πριν την άνοιξη και πολύ σύντομα, το μπαλκόνι μας θα μετατραπεί σε ένα «στέκι» για όλη την παρέα, η προσθήκη ενός gadget που αναβαθμίζει αυτές τις στιγμές, είναι απαραίτητη.

Πώς μια βραδιά ποδοσφαίρου ή ένα Σάββατο στο σπίτι για ταινίες κι επιτραπέζια με τους φίλους μας ή ένα κυριακάτικο μπάρμπεκιου μπορεί να απογειωθεί; Εκτός από την καλή παρέα και το φαγητό, η απολαυστική εμπειρία της φρέσκια βαρελίσιας μπίρας, που προσφέρει το Bar at Home και η συσκευή THE SUB® είναι αυτή που μπορεί να «σφραγίσει» με επιτυχία κάθε βραδιά με φίλους στο σπίτι!

Απόλαυσε φρέσκια βαρελίσια μπίρα εύκολα και απλά στο σπίτι σου!

Για να κάνεις, λοιπόν, τη διαφορά ως οικοδεσπότης η συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου είναι το SUB®, ένα φανταστικό gadget που βρίσκει κανείς μόνο στο barathome.gr και είναι εύκολο στη χρήση, έχει σύγχρονο design σε δύο κλασικά χρώματα (μαύρο και κόκκινο) και σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουμε την μπίρα στο σπίτι ή στο εξοχικό.

Χάρη στο SUB® έχουμε πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουμε όποτε (και όπου) επιθυμούμε, μια ιδανικά παγωμένη φρέσκια βαρελίσια μπίρα. Μάλιστα μπορούμε να διαλέξουμε μέσα από μία «πλούσια» ποικιλία από μάρκες όπως Heineken®, BIRRA MORETTI L'AUTENTICA, AFFLIGEM BLOND και BRAND WEIZEN, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε 2λιτρα βαρέλια TORPS® στο barathome.gr.

Αν, λοιπόν, η ιδέα μιας φρέσκιας, παγωμένης βαρελίσιας μπίρας σου ακούγεται σαν το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου (ή και στους φίλους σου) αρκεί να επωφεληθείς από την προσφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο barathome.gr και να αποκτήσεις το σύστημα βαρελίσιας μπίρας THE SUB® στα 119 ευρώ, μαζί με δύο 2λιτρα βαρέλια TORPS® και δωρεάν παράδοση στον προσωπικό σου χώρο*.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Οι πιο απολαυστικές, σπιτικές εμπειρίες βρίσκονται μόνο λίγα «κλικ» μακριά! Διάλεξε τη συσκευή THE SUB® στο χρώμα που σου αρέσει και επίλεξε τον συνδυασμό μπίρας που προτιμάς (Heineken® EDITION: 2 Heineken ® TORPS®, LAGER EDITION: 1 BIRRA MORETTI L'AUTENTICA TORP® και 1 Heineken ® TORP®, SPECIAL EDITION: 1 AFFLIGEM BLOND TORP® και 1 BRAND WEIZEN TORP®)

Για να μαθαίνεις πριν από όλους νέα και προσφορές για το THE SUB® και το barathome.gr μπορείς να ακολουθήσεις τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram.

*Οι αποστολές αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο εντός του Λεκανοπεδίου Αθηνών

#BarAtHome #TheSub

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή