Must-have σχολικά είδη για τον μοντέρνο μαθητή, τον οργανωτικό και τον καλλιτέχνη, από τα Max Stores

Για τον μικρό μαθητή που θέλει τα πάντα τακτοποιημένα, τα Max Stores πρόκειται να αποτελέσουν τον προσωπικό του «παράδεισο».

Must-have σχολικά είδη για τον μοντέρνο μαθητή, τον οργανωτικό και τον καλλιτέχνη, από τα Max Stores
3'

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι , που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, ως γονείς, κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να είναι έτοιμος ο μαθητής μας για την πρώτη μέρα στα θρανία. Επειδή, όμως, όσο μεγαλώνει, οι απαιτήσεις του αλλάζουν, φέτος το task μας είναι λίγο διαφορετικό: Πρέπει να βρούμε όσα θα χρειαστεί για να περάσει όμορφα τη νέα σχολική χρονιά, σύμφωνα, όμως, με την προσωπικότητά του.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως οι επόμενες μέρες θα μας βρίσκουν στον δρόμο, μέχρι να βάλουμε όλα τα «τσεκ» στη σχολική λίστα του μοντέρνου, καλλιτέχνη και οργανωτικού μαθητή μας. Για να είμαστε σίγουροι, όμως, πως δεν θα παραλείψουμε τίποτα, τα Max Stores φρόντισαν για εμάς με όλα τα απαραίτητα για την τάξη, αλλά και με σχολικά tips για κάθε τύπο μαθητή, ώστε η επιστροφή του στη σχολική αίθουσα να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται.

#1 Η οργάνωση είναι το Α και το Ω

Για τον μικρό μαθητή που θέλει τα πάντα τακτοποιημένα, τα Max Stores πρόκειται να αποτελέσουν τον προσωπικό του «παράδεισο». Και αυτό, διότι τα «κουτάκια» στα οποία συνηθίζει να βάζει τα πράγματα στο μυαλό του για να είναι οργανωμένος, πρόκειται να γίνουν… πραγματικότητα!

Πώς; Επιλέγοντας φακέλους και κουτιά αρχειοθέτησης για να τακτοποιεί τις εργασίες του, ετικέτες για τα τετράδιά του, καλάθι αλλά και χρωματιστά ημερολόγια και σημειωματάρια, για να γράφει όλες τις σχολικές του υποχρεώσεις.

max.jpg

Βέβαια και τα έτοιμα πακέτα με τα βιβλία για κάθε τάξη που θα βρούμε στα Max Stores, σίγουρα δεν θα τον αφήσουν ανεπηρέαστο. Όλα σε «τάξη», λοιπόν, για την επιστροφή στα θρανία με την πιο οργανωτική διάθεση.

max1.jpg

#2 Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του μαθητή

Για τον μικρό μαθητή που έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και έχει, ήδη, ζωγραφίσει κάθε επιφάνεια του σπιτιού, τα Max Stores θα του δώσουν τον «χώρο» που χρειάζεται, για να αναπτύξει το ταλέντο του. Δηλαδή, θα τον προμηθεύσουν με σετ ζωγραφικής, κατασκευών και γλυπτικής, ακουαρέλες, καμβάδες και χαρτόνια που θα γεμίσουν τη σχολική του τσάντα. Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα και τα πολύχρωμα στυλό και οι μαρκαδόροι, με τα οποία θα στολίζει τα τετράδιά του, θα αφήσουν τη φαντασία του ελεύθερη για νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

max2.jpg

#3 Όλα τα απαραίτητα για τον μοντέρνο μαθητή

Οι εποχές αλλάζουν και οι επιλογές είναι άπειρες για σχολικά είδη. Από εκεί που εμείς παίρναμε τετράδια στο αγαπημένο μας χρώμα, τώρα το παιδί μας παίρνει σχολικά είδη, σύμφωνα με την αγαπημένη του τάση. Για να μειωθεί το «χάσμα των γενεών» τη φετινή σχολική χρονιά, λοιπόν, μπορούμε να ψωνίσουμε με βάση τις τάσεις που κυριαρχούν. Κάνοντας μία μικρή έρευνα, δεν θα αργήσουμε να βρούμε τα πιο ευφάνταστα δοχεία φαγητού και παγούρια, που αποτελούν No1 trend. Έτσι, το παιδί μας θα περιμένει πώς και πώς την ώρα για το διάλειμμα του φαγητού και θα είναι το πιο στυλάτο στην τάξη.

max4.jpg

Οι τσάντες και οι κασετίνες με πολλές και ευφάνταστες επιλογές που μπορείτε να ανακαλύψετε στα Max Stores.

tsantes.jpg

Νέα σχολική χρονιά με νέες επιλογές, πιο εξατομικευμένες και trendy από ποτέ. To πρώτο κουδούνι πλησιάζει και εμείς είμαστε έτοιμοι να οργανωθούμε και να «ξεχυθούμε» στα Max Stores. Γιατί σε όποιο school type και αν ανήκει ο μικρός μας μαθητής, η απάντηση είναι μία στη σχολική λίστα από τα Max Stores.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή