Πώς θα αποφύγετε την παγίδα στο επίδομα θέρμανσης που κοστίζει έως 320 ευρώ, με δύο κλικ

Επίδομα θέρμανσης για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο ή επίδομα θέρμανσης για τα ηλεκτρικά σώματα και τα κλιματιστικά; Μπορεί να έχετε και τις δύο λύσεις στο σπίτι.

Πώς θα αποφύγετε την παγίδα στο επίδομα θέρμανσης που κοστίζει έως 320 ευρώ, με δύο κλικ
1'

Προσοχή λοιπόν: Αν κάνετε τώρα αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, δεν θα μπορείτε να πάρετε και το επίδομα θέρμανσης για το ρεύμα.

Αν κάποιος είναι δικαιούχος του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης ή και του κοινωνικού τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας, δεν θα μπορεί να επιδοτηθεί και δεύτερη φορά. Γι' αυτό θα πρέπει να αποφασίσει: ή το ένα ή το άλλο. Ποιο από τα δύο επιδόματα είναι μεγαλύτερο;

Με το εργαλείο του fpress.gr θα υπολογίσετε πολύ εύκολα και το ένα και το άλλο επίδομα καθώς χρειάζονται μόνο δύο κλικ: ένα για να αναγράψετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα του σπιτιού σας και άλλο ένα για τον αριθμό των τέκνων. Όλοι οι υπολογισμοί γίνονται αυτόματα.

Να ξέρετε πάντως ότι το κριτήριο επιλογής της πηγής ενέργειας δεν είναι το ύψος του επιδόματος (παίζει ρόλο και αυτό) αλλά το κόστος της ενέργειας. Για να υπολογίσετε τι σας συμφέρει κάντε κλικ ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή