Επίδομα παιδιού: Με ενσωματωμένα αναδρομικά οι πληρωμές στους δικαιούχους

Για την ώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, έχει κλείσει προσωρινά και όσοι θέλουν να κάνουν τις αιτήσεις τους θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου

Επίδομα παιδιού: Με ενσωματωμένα αναδρομικά οι πληρωμές στους δικαιούχους
1'

Η γ' δόση για το επίδομα παιδιού Α21 πληρώνεται στους δικαιούχους στις 31 Ιουλίου. Οι δικαιούχοι μάλιστα που έκαναν τις αιτήσεις τους πρόσφατα και μέχρι τις 5 Ιουλίου θα λάβουν αναδρομικά και την πρώτη αλλά και τη δεύτερη δόση του επιδόματος παιδιού.

Πάντως, για την ώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, έχει κλείσει προσωρινά και όσοι θέλουν να κάνουν τις αιτήσεις τους θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Οι οικογένειες με παιδιά, δικαιούχοι του επιδόματος, θα λάβουν τη διμηνιαία δόση, που αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο (είναι η γ’ για το τρέχον έτος). Μαζί με αυτή την δόση θα χορηγηθεί αναδρομικά και η ενίσχυση για τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο 2024, όπως και Μάρτιο - Απρίλιο ’24, στις περιπτώσεις που οι δικαιούχοι έκαναν την αίτησή τους μετά την εξόφληση της β’ δόσης του επιδόματος και ως τις 5 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή