Ανασχηματισμός στον ΛΑΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην Οργανωτική και Διοικητική Δομή του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης...

1'

Σημαντικές αλλαγές στην Οργανωτική και Διοικητική Δομή του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Νέος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, αναλαμβάνει ο Βασίλης Γαλατιανός, Πολιτικός Επιστήμων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης. Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Σαρατσιώτης, αναλαμβάνει επικεφαλής του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ».

Την θέση του Γραμματέα Οργανωτικού του ΛΑ.Ο.Σ, αναλαμβάνει ο Γιώργος Κλειδέρης, με Συμβούλους τους Ιωάννη Ζαφειρόπουλο (στρατηγό ε.α) και Σπύρο Δέσκα, οι οποίοι πλαισιώνονται από ομάδα 6 νέων στελεχών του κόμματος.

Νέος Γραμματέας Συνδικαλισμού αναλαμβάνει ο Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών Ελλάδος (ΓΣΒΕΕ).

Νέος Γραμματέας του τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναλαμβάνει ο Γιώργος Γαρουφαλιάς, καθηγητής Πανεπιστημίου και τέως βουλευτής Ν.Δ.

Την Γραμματεία Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου αναλαμβάνουν οι Όθων Φλωράτος, Αλέξανδρος Οικονόμου και Μάνος Αναστασόπουλος, οι οποίοι αναλαμβάνουν από 2 Επιτροπές της Βουλής μαζί με τα αντίστοιχα Υπουργεία, προκειμένου να υπάρχει πιο συστηματική και ενδελεχής παρακολούθηση του παραγόμενου κυβερνητικού έργου.

Τέλος, στον Σύμβουλο Προέδρου, κ. Απόστολο Μπαμίχα, ανατέθηκε, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων του, η ευθύνη της οργάνωσης του Τομέα των αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στον οποίο ο Γιώργος Καρατζαφέρης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε σύντομο χαιρετισμό του, ζήτησε εντατικοποίηση των προσπαθειών εν όψει των κρισίμων περιστάσεων που διέρχεται η πατρίδα και η ελληνική κοινωνία, εξ αιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και της κρίσης που μαστίζει ιδιαίτερα την χώρα μας .

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή