Φώφη Γεννηματά: Τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης δεν μπορούν να στηρίξουν την ελληνική κοινωνία

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, επισήμανε ότι το πρόβλημα δεν είναι πόσα χρήματα διαθέτει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά πώς τα διαθέτει

Η Φώφη Γεννηματά για τα μέτρα της κυβέρνησης
Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε ότι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης δεν μπορούν να στηρίξουν την ελληνική κοινωνία
Intime News | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2'

Για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας, την εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και για το «τσουνάμι» της ακρίβειας που χτυπά τα νοικοκυριά μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ, η Φώφη Γεννηματά

«Ακόμα και οι χθεσινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης λέω ότι είναι προσωρινές και δεν επαρκούν. Αφορούν μια επιδότηση τριών μηνών και δεν αφορούν τις τιμές των προϊόντων. Βλέπουμε πολύ μεγάλες ανατιμήσεις που χτυπούν το εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας. Δεν έχουμε ρυθμίσεις καθόλου για τις επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα στην ανταγωνιστικότητα και δεν υπάρχουν καθόλου μέτρα για τους αγρότες», δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι το πρόβλημα δεν είναι πόσα χρήματα διαθέτει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά πώς τα διαθέτει.

«Το θέμα είναι αν είναι αποτελεσματικά αυτά τα μέτρα και αν στηρίζουν την ελληνική οικονομία. Η απάντησή μου είναι αρνητική. Δεν μπορούν να στηρίξουν την ελληνική οικονομία».

Αναφερόμενη στην αμυντική συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «θέτει κάποιες βάσεις για ενισχυμένη συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας με τη Γαλλία. Βεβαίως, έχει κάποια προβλήματα και θα μπορούσε να είναι καλύτερη, όμως αυτό που λείπει είναι ότι δεν έχουμε εθνική στρατηγική».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποτροπιασμός στον Βόλο: Είχαν δεμένο με αλυσίδα 15 μέτρων τον 55χρονο γιο τους

Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Σάκη

Αγνώριστη η Γιώτα Νέγκα: Αδυνάτισε, έγινε ξανθιά και έκοψε κοντό καρέ τα μαλλιά της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή