ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καθόλου ρεαλιστική μια συμπόρευση με ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ

"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με συναγωνιστές και άλλες δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής Αριστεράς, θα δώσει και τη μάχη των εκλογών", έγραψε σε άρθρο του ο Άγγελος Χάγιος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, και μέλος Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για την εφημερίδα «Το Ποντίκι».

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καθόλου ρεαλιστική μια συμπόρευση με ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ
2'

"Θα αντιπαλέψει και στο πεδίο αυτό το μαύρο μέτωπο ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ, που μαζί με καναλάρχες, βιομήχανους, τραπεζίτες, επιδιώκουν ένα εκλογικό αποτέλεσμα νομιμοποίησης των μνημονίων και, το κυριότερο, προετοιμασίας της νέας μεγάλης επίθεσης κοινωνικού κανιβαλισμού και απολυταρχικού παροξυσμού τον Ιούνιο.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητάει ενίσχυση και στήριξη των ψηφοδελτίων της για να ενισχυθεί ο αγώνας, το κίνημα ανατροπής. Για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια.

Κι αυτό θα γίνει αν φύγει η χούντα του κεφαλαίου και η τριπλή κατοχή ΕΕ – ΔΝΤ - ελληνικής κυβέρνησης/κεφαλαίου", συνεχίζει στο άρθρο του ο κ. Χάγιος εξηγώντας πως θα κινηθεί προεκλογικά το κόμμα.

"Καθόλου ρεαλιστική δεν είναι μια εκλογική συμπόρευση ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δεν θα βγάζει τσιμουδιά για το ζήτημα της ΕΕ και της ευρωζώνης, για την καπιταλιστική κρίση ή θα τα μασούσε για το χρέος. Ούτε πολύ περισσότερο μια «αριστερή κυβέρνηση». Στην Ιταλία και τη Γαλλία αλλά και την «ξεχασμένη» σκληρή εμπειρία του 1989-1990 με τις συγκυβερνήσεις Τζαννετάκη και Ζολώτα, οι μεγάλοι συνασπισμοί της κυβερνητικής ευθύνης κατέληξαν σε απαξίωση και διάσπαση της Αριστεράς και ειδικότερα της κομμουνιστικής.

Το πιο ενωτικό, πλατύ, ρεαλιστικό και αναγκαίο σχέδιο είναι ένα μεγάλο μέτωπο αγώνα για ρήξη και ανατροπή της επίθεσης. Είναι πιο ρεαλιστικό και αναγκαίο, να συναντηθεί η Αριστερά στον δρόμο, στην ανατροπή, για να πάρουν δρόμο συγκυβερνήσεις, ΕΕ, ΔΝΤ και πολιτική του κεφαλαίου. Για να ανοίξει ο δρόμος της απελευθέρωσης από τα τυραννικά δεσμά τους, από κάθε εκμετάλλευση και καταπίεση", σχολιάζει στο ίδιο άρθρο ο Άγγελος Χάγιος σχετικά με μια προεκλογική συνεργασία Αριστερών κομμάτων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή