Ευ. Βενιζέλος: Ιστορικής σημασίας οι εκλογές του Μαΐου

"Δεν είναι δεδομένη η κυβέρνηση, δεν είναι δεδομένη η πολιτική στις εκλογές του Μαΐου. Δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με ευρωεκλογές, ούτε με μια μεγάλη δημοσκόπηση", δήλωσε σε διακαναλική του συνέντευξη στα μέσα της Κρήτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ευ. Βενιζέλος: Ιστορικής σημασίας οι εκλογές του Μαΐου
1'

"Το ΠΑΣΟΚ έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση. Διεκδικεί την πρώτη θέση. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Θέλω, ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να λάβω εγώ την διερευνητική εντολή", συνέχισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Η χώρα βρίσκεται σε μια ύφεση αντάξια πολεμικής περιόδου. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Αλλά, ποιος θα πλήρωνε το χρέος; Γιατί κάθε χρόνο που αυξάνεται το έλλειμμα, προστίθεται και χρέος", απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

"Στον κ. Μπαρόζο έκανα λόγο για πολύ συγκεκριμένες προτάσεις, όπως η ανεργία των νέων και οι μισθοί", συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.

"Θεωρούμε βλαπτική την θέση του ΚΚΕ. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλει. Ας υποθέσουμε ότι θέλει την Ευρώπη αλλά όχι την σύμβαση. Έχουμε ένα συμπαθητικό "ναι" από τον κ. Κουβέλη σε Ευρώπη και ευρώ. Και υπάρχουν και οι υπέρ-συντηρητικές δυνάμεις που δεν συμφωνούν με τίποτα.

Καλώ, λοιπόν, τις υπόλοιπες δυνάμεις να σκεφθούν την υπεύθυνη στάση τους μετά τις εκλογές και να την εφαρμόσουν προεκλογικά", σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή